Acest concurs a expirat în data de 2015-04-01. Vezi concursurile active aici.
Concursul foto european CEWE „Our world is beautiful”.

Nenumărate subiecte de fotografiat din întreaga lume...

Fiecare zi ne poate oferi câte un moment de neuitat. Uneori detaliile mici ne capturează imaginaţia, alteori suntem uimiţi de măreţia subiectului din faţa noastră. Lumea este plină de teme foto minunate. În cadrul acestui concurs vă invităm să prezentaţi viziunea personală asupra frumuseţii lumii noastre!

Participarea este foarte simplă: creaţi-vă contul şi încărcaţi cele mai frumoase fotografii în categoriile corespunzătoare.

Premii:

  • Marele premiu: Premiul CEWE Photo Award, o excursie fotografică exclusivă în Islanda oferită de Artistravel, condusă de Michael Lohmann (conferenţiar şi preşedinte Gesellschaft Deutscher Tierfotografen, GDT) – avion şi transfer inclus, plus bani de buzuar în valoare totală de 5.000 E. Premiul include un echipament foto la alegerea căştigătorului, în valoare de 1.500 E.
  • Premiile 2 - 6: O excursie fotografică oferită de Aristravel în Tirolul de Sud, Rügen, Spiekeroog, Veneţia, în Munţii Elbei sau la Berlin, condusă de un expert în domeniul fotografiei, fie ca împreună cu o persoană, sau cu costuri de călătorie incluse, în valoare de totală de 1.500 EURO; în plus, echipament foto la alegerea dumneavoastră, în valoare de 1.500 EURO.
  • Premiile 7 - 20: Câte un Smartphone Samsung (GALAXY S), un Samsung cu cameră (Galaxy K Zoom), o tabletă (GALAXY Tab WIFI) sau o cameră sistem (SMART CAMERA NX mini). Repartizarea premiilor printre căştigători din această categorie se decide prin tragere la sorţi.
  • Premiile 21 - 1.000: voucher produse foto CEWE. CEWE Photo Award va fi acordat pentru căştigătorul concursului.
  • În plus, va exista şi un premiu naţional acordat celor mai bune fotografii  din fiecare ţară.