79
concursuri
active
Premii
in valoare de

827.25
miliarde de lei,
adica

827.248.500,00
RON
21320
concursuri
expirate
50
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie de vis pentru 2 persoane, in Kenya, Tanzania si Zanzibar!

 admin  2017.04.20  Vacante,Trageri la sorti  330

concurs Dormeo

Concursul este organizat si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 1 martie 2017 – 30 aprilie 2017.

Participarea la concurs este conditionata de cumpararea a cel putin unui produs din gama Dormeo cu valoare de minimum 49 lei TVA inclus, pe durata perioadei mai sus mentionate. Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin. Clientii care achizitioneaza produse din magazinele Dormeo partenere sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra pe www.dormeo.ro/formular si completeaza toate datele mentionate in formular sau trimit sms la numarul de telefon 1862 cu urmatoarele date: Dormeo, Nume si prenume, Numar bon fiscal. 

Pentru a putea participa la Concurs, persoanele care achizitioneaza minimum un produs din gama Dormeo pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a nu returna Organizatorului produsele achizitionate.

Premiul consta intr-o excursie circuit de 12 zile in Kenya, Tanzania si Zanzibar in luna octombrie 2017. Plecarea este pe 8 octombrie 2017 si intoarcerea pe 19 octombrie 2017. Valoarea totala a premiului este de 7.000 euro. Vacanta este de doua persoane: castigatorul premiului Dormeo insotit de o alta persoana la alegere. De excursie poate beneficia si alta persoana fata de cea castigatoare prin acordul scris al primeia. 

Organizatorul va extrage premiul in data de 19 iunie 2017. Extragerea se va face electronic. Extragerea premiului se va face astfel: Organizatorul va extrage 1 castigator principal, cat si 7 castigatori de rezerva.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Dormeo castiga premii castiga o excursie

Nu rata nici un CONCURS!
ABONEAZĂ-MĂ