Acest concurs a expirat în data de 2015-01-11. Vezi concursurile active aici.
Biletul de Aur

Câștigă o excursie în valoare de 4000 de euro cu momondo la concursul Biletul de Aur. Caută bilete de avion cu aplicația momondo și intră în concurs!

Mergi cu familia în vacanță într-o excursie surpriză la Western Cape în Africa de Sud… sau mergi să faci surfing cu prietenii în Bali… sau oferă-ți un răsfăț și evadează ca să te relaxezi câteva zile prin însorita Florența…

Intră în concursul momondo Biletul de Aur din aplicația de mobil momondo și lasă-ți imaginația și visul despre călătoria mult dorită să zboare cât de departe.

Atunci când în aplicația momondo apare un Bilet de Aur printre rezultatele căutarii biletelor de avion, înseamnă că ești la doar un pas distanță de premiul în valoare de 4.000 de euro, pe care să-l folosești în achiziționarea biletelor de avion și a cazării către destinația dorită.

Completează Biletul de Aur cu datele tale, spune-ne și argumentează care este călătoria ideală pentru tine – unde te-ai duce și care sunt lucrurile pe care le-ai face acolo.

Nu există răspunsuri greșite – doar infinite posibilități! Va câștiga cea mai creativă și originală idee!

Îți dorești să primești și bonusul de 1.000 de euro? Câștigă un premiu total în valoare de 5.000 de euro dacă vei distribui competiția mai departe pe Facebook.

Biletul de Aur se va desfășura în aplicația de mobil momondo începând cu 27 noiembrie 2014 până pe 10 ianuarie 2015, la orele 12:00 (GMT +1h, ora Europei Centrale).