76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie de un weekend pentru doua persoane in Amsterdam!

 detty  2016.12.01  Diverse,Vacante,Castig instant  1176

concurs Leerdammer

Campania "Leerdammer - Gusta si calatoreste" este organizata si se desfasoara in magazinele participante, in perioada 25.11.2016 - 18.12.2016.

Magazinele participante sunt: Cora, Kaufland, Billa, Auchan din Bucuresti, Ploiesti, Timisoara, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi Bacau.​

In cadrul campaniei participa produsele din gama Leerdammer alcatuita din urmatoarele: Leerdammer Original, Leerdammer charactere, Leerdammer Lighlife, Leerdammer Delacreme ca au pe ambalaj campania "Leerdammer - Gusta si calatoreste".

Participantul la campanie trebuie sa achizitioneze cel putin un Produs Participant, in perioada de promotie din cadrul Magazinelor Participante. Dupa achizitionarea produsului, acesta trebuie sa razuie bulina promotionala amplasata pe ambalaj si sa verifice daca are mesajul castigator "Ai castigat o excursie pentru doi la Amsterdam!".

In cadrul campaniei se va caorda urmatorul premiu:

  • Excursie de un week-end (doua nopti, trei zile) pentru doua persoane in Amsterdam, Olanda ce cuprinde urmatoarele: bilete de avion dus- intors Bucuresti- Amsterdam pentru doua persoane, cazare la un hotel de trei stele pentru doua persoane pe perioada excursiei cu mic -dejun inclus. De asemenea, in cadrul hotelului vor beneficia de 2 mese pe zi/ 2 persoane/ 3 zile. Excursia este valabila in perioada ianuarie- aprilie 2017.

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Leerdammer castiga premii promotie Leerdammer Leerdammer - Gusta si calatoreste excusrie la Amsterdam