Acest concurs a expirat în data de 2016-12-19. Vezi concursurile active aici.
Leerdammer - Gusta si calatoreste.

Campania "Leerdammer - Gusta si calatoreste" este organizata si se desfasoara in magazinele participante, in perioada 25.11.2016 - 18.12.2016.

Magazinele participante sunt: Cora, Kaufland, Billa, Auchan din Bucuresti, Ploiesti, Timisoara, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi Bacau.​

In cadrul campaniei participa produsele din gama Leerdammer alcatuita din urmatoarele: Leerdammer Original, Leerdammer charactere, Leerdammer Lighlife, Leerdammer Delacreme ca au pe ambalaj campania "Leerdammer - Gusta si calatoreste".

Participantul la campanie trebuie sa achizitioneze cel putin un Produs Participant, in perioada de promotie din cadrul Magazinelor Participante. Dupa achizitionarea produsului, acesta trebuie sa razuie bulina promotionala amplasata pe ambalaj si sa verifice daca are mesajul castigator "Ai castigat o excursie pentru doi la Amsterdam!".

In cadrul campaniei se va caorda urmatorul premiu:

  • Excursie de un week-end (doua nopti, trei zile) pentru doua persoane in Amsterdam, Olanda ce cuprinde urmatoarele: bilete de avion dus- intors Bucuresti- Amsterdam pentru doua persoane, cazare la un hotel de trei stele pentru doua persoane pe perioada excursiei cu mic -dejun inclus. De asemenea, in cadrul hotelului vor beneficia de 2 mese pe zi/ 2 persoane/ 3 zile. Excursia este valabila in perioada ianuarie- aprilie 2017.