98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
38
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie de poveste pentru tine si cei dragi la Disneyland Paris!

 admin  2017.11.23  Vacante,Trageri la sorti  930

concurs Orange

Câștigi o excursie magică cu Orange TV Go și Disney.

Urmărește animațiile preferate pe canalele Disney Channel și Disney Junior până pe 15 decembrie 2017 si ai șansa unei excursii de poveste pentru tine și cei dragi, la Disneyland® Paris, in perioada 19 aprilie – 21 aprilie 2018.

Vezi noile episoade din ’O poveste încâlcită: Serialul’, din 11 decembrie doar pe Disney Channel.

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play.
  • intră în aplicație folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange și ai acces nelimitat la canalele Disney Channel si Disney Junior in perioada campaniei

Traficul de date corespunzător accesării canalelor Disney Channel și Disney Junior va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Pentru mai multe informații despre mecanismul campaniei și excursia la Disneyland® Paris citește regulamentul.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Orange castiga premii vacanta Disneyland ParisNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.