Acest concurs a expirat în data de 2014-10-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga o excursie de neuitat sau premii in bani

Campania “BRD si Western Union te trimit in vacanta in Europa!” se desfasoara in perioada 8 mai 2014 – 30 septembrie 2014, inclusiv. 

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul va acorda prin tragere la sorti: 

  • a) 150 de premii in bani, fiecare constand in 600 Lei
  • b) 15 premii constand in pachete turistice, in Europa, intr-unul din orasele: Atena, Barcelona, Berlin, Frankfurt, Paris, Praga, Roma, Viena. 

Suma totala bruta a premiilor constand in pachete turistice este de maxim 15.000 de euro. Fiecare pachet include : 

  • Demipensiune pentru 2 persoane
  • Cazare la hotel 3* 
  • Bilet avion dus intors cu toate taxele incluse, la clasa economica 

Perioada in care se pot utiliza pachetele turistice este: 15.11.2014 – 30.04.2015, cu mentiunea ca destinatia si perioada aleasa se vor comunica Organizatorului la semnarea declaratiei de acceptare premiu. 

Pentru ca un Participant sa participe la tragerea la sorti organizata in cadrul prezentei Campanii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii cumulative:  

  • sa fie persoana fizica cu domiciliul in Romania, cu varsta minima de 18 ani (impliniti la data inceperii promotiei), 
  • sa nu fie angajati Western Union® Transfer de Bani, BRD - Groupe Societe Generale si ai celorlalte societati implicate in mod direct in organizarea si desfasurarea Promotiei si nici rude si afini de gradul intai ale acestora. 
  • Sa efectueze pachete turistice (primiri sau trimiteri) Western Union in orice unitate sau la orice ATM (numai primire) BRD - Groupe Societe Generale in perioada promotiei. 
  • Sa efectueze minim 3 tranzactii WU
  • Sa se inscrie in promotie. Pentru aceasta trebuie sa acceseze pagina www.brd.ro/wu, unde vor completa o singura data formularul de inscriere, in perioada derularii promotiei. Inscrierea este valida doar daca participantul va face minim 3 tranzactii WU la BRD si va completa corect urmatoarele informatii: nume, prenume, CNP, numar de telefon, adresa email

Pentru fiecare tranzactie WU la ghiseu, participantii vor primi cate o sansa in tragerea la sorti  pentru premii, iar pentru fiecare tranzactie la ATM vor primi cate 2 sanse. 

Intrucat participantul trebuie sa efectueze minim 3 tranzactii in perioada promotiei, acesta va intra in promotie cu minim 3 sanse. Tranzactiile efectuate la ghiseele BRD sunt destinate atat clientilor cat si non clientilor BRD. La ATM insa, pentru a intra in promotie este nevoie ca participantul sa aiba un cont deschis la BRD si un card atasat. 

O persoana poate participa in cadrul prezentei Promotii cu un numar nelimitat de tranzactii WU. Mai multe transferuri, mai multe sanse de castig. 

Tragerea la sorti va fi efectuata de catre S.C. Open Public Service S.R.L. Extragerile se vor desfasura in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai Organizatorului Campaniei, asistata de un notar public. Tragerea la sorti se va efectua in data de 16 octombrie 2014

In cadul tragerii la sorti se vor extrage 165 de castigatori

  • 150 castigatori pt premiile in bani, pentru fiecare premiu fiind extrasa si cate 1 rezerva. 
  • 15 castigatori pt premii constand in pachete turistice, pentru fiecare astfel de premiu fiind extrase cate 3 rezerve.