80
concursuri
active
Premii
in valoare de

685.84
miliarde de lei,
adica

685.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie de lux pentru 2 persoane in New York, Los Angeles, Las Vegas, Miami sau Dallas, un Ford Focus si alte premii in bani!

 admin  2015.07.07  Bani,Masini,Vacante,Trageri la sorti  1556

concurs SuperBingo Metropolis

Visul American continua si la editia din 12 iulie 2015! Intra in joc ca sa castigi si tu premiile exceptionale puse in joc vara asta la SuperBingo Metropolis

Valideaza-ti cartoanele de la Partida Speciala din 5 iulie cu Dubla de cartoane rosii + portocalii pentru ca te asteapta o noua sansa de castig! 

Pe panoul de premii telefonice se vor afla din nou excursii de lux de 10 nopti pentru tine si perechea ta in New York, Los Angeles, Las Vegas, Miami sau Dallas!  Aveti cazarea la un hotel de 5 stele si transportul asigurate! Plus bani de cheltuiala!

La partida de duminica asta, vor fi 5 premii telefonice din cartoane necastigatoare!

Poti castiga si Premiul de Bingo Acumulat! Acesta este de peste 260.000 lei + un Ford Focus la bila maxima 50! 

Cum faci asta? Iti faci cont la noi pe site, bifezi casuta de primire newsletter si saptamana aceasta vei avea o informatie pretioasa, unde se afla un premiu important de pe panou. 

Vino si tu sa castigi pe bune la SuperBingo Meltropolis!


PARTICIPA LA CONCURS

Visul American SuperBingo Metropolis Premiul de Bingo Acumulat concurs SuperBingo SuperBingo concursuri online concursuri online concursuri online castiga bani bani online concurs castiga