78
concursuri
active
Premii
in valoare de

685.84
miliarde de lei,
adica

685.839.387,00
RON
11576
concursuri
expirate
7
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie de doua zile la munte, 3 perechi de ochelari Polaroid, 5 surprize ascunse in GiftBox si 4 bilete duble la Light Cinema!

 admin  2014.12.15  Diverse,Vacante,Trageri la sorti  1140

concurs Acasa

Anul acesta, Craciunul vine mai devreme! Cu premii numeroase de la Acasa.ro!

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti completezi datele, pentru ca Mos Craciun sa te gaseasca. 

Am primit din sacul Mosului multe premii speciale pentru voi, cei care ne-ati citit cu drag tot anul sau care ati descoperit de curand Acasa.ro. Asa ca vrem sa va rasplatim cu:

  • 3 perechi de ochelari Polaroid. Castigatorii vor fi stabiliti, prin tragere la sorti, pe 8, 15, respectiv 22 decembrie si se vor alege din participantii la concurs din saptamana anterioara.
  • 5 surprize ascunse in GiftBox (valoarea cutiei-surpriza este de 100 lei). Cate un GiftBox in fiecare zi, de luni pana joi in saptamana 8-12 decembrie. Castigatorii vor fi stabiiti, prin tragere la sorti, pe 13 decembrie. Cutiile contin produse cosmetice, parfumuri, accesorii fashion si nu numai! 
  • 4 bilete duble la Light Cinema. Cate doua bilete in fiecare zi, de luni pana joi, in saptamana 15-18 decembrie. Castigatorii vor fi stabiliti, prin tragere la sorti, pe 19 decembrie. 
  • O bratara din piele de la Jewel Joy.  Accesoriu de nelipsit din garderoba ta, bratara trebuie sa iti ofere un plus de eleganta, un farmec aparte. Aceasta bratara, fabricata manual intr-un atelier din frumoasa Barcelona, iti va aduce tocmai acest aer sofisticat pe care orice femeie si-l doreste. Premiul va fi acordat participantilor la concurs din data de 19-21 decembrie si va fi acordat pe 22 decembrie. 
  • Premiul cel mare: O excursie de doua zile la munte! Acordata la sfarsitul campaniei, adica pe 22 decembrie, de Infoturism.ro si Infopensiuni.ro, aceasta presupune cazare gratuita la Cabana Suior in perioada ianuarie-februarie pentru doua persoane.

La tragerea la sorti finala participa toti cei care completeaza formularul de concurs in perioada 6 - 21 decembrie 2014.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Mos Craciun Mos Craciun concursuri online