Acest concurs a expirat în data de 2014-12-22. Vezi concursurile active aici.
Craciunul vine mai devreme!

Anul acesta, Craciunul vine mai devreme! Cu premii numeroase de la Acasa.ro!

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti completezi datele, pentru ca Mos Craciun sa te gaseasca. 

Am primit din sacul Mosului multe premii speciale pentru voi, cei care ne-ati citit cu drag tot anul sau care ati descoperit de curand Acasa.ro. Asa ca vrem sa va rasplatim cu:

  • 3 perechi de ochelari Polaroid. Castigatorii vor fi stabiliti, prin tragere la sorti, pe 8, 15, respectiv 22 decembrie si se vor alege din participantii la concurs din saptamana anterioara.
  • 5 surprize ascunse in GiftBox (valoarea cutiei-surpriza este de 100 lei). Cate un GiftBox in fiecare zi, de luni pana joi in saptamana 8-12 decembrie. Castigatorii vor fi stabiiti, prin tragere la sorti, pe 13 decembrie. Cutiile contin produse cosmetice, parfumuri, accesorii fashion si nu numai! 
  • 4 bilete duble la Light Cinema. Cate doua bilete in fiecare zi, de luni pana joi, in saptamana 15-18 decembrie. Castigatorii vor fi stabiliti, prin tragere la sorti, pe 19 decembrie. 
  • O bratara din piele de la Jewel Joy.  Accesoriu de nelipsit din garderoba ta, bratara trebuie sa iti ofere un plus de eleganta, un farmec aparte. Aceasta bratara, fabricata manual intr-un atelier din frumoasa Barcelona, iti va aduce tocmai acest aer sofisticat pe care orice femeie si-l doreste. Premiul va fi acordat participantilor la concurs din data de 19-21 decembrie si va fi acordat pe 22 decembrie. 
  • Premiul cel mare: O excursie de doua zile la munte! Acordata la sfarsitul campaniei, adica pe 22 decembrie, de Infoturism.ro si Infopensiuni.ro, aceasta presupune cazare gratuita la Cabana Suior in perioada ianuarie-februarie pentru doua persoane.

La tragerea la sorti finala participa toti cei care completeaza formularul de concurs in perioada 6 - 21 decembrie 2014.