98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie de doua persoane la Monza, 40 tricouri Valentino Rossi si 160 sepci Valentino Rossi!

 admin  2014.09.10  Diverse,Vacante,Trageri la sorti  1901

concurs Monster Energy

Promotia "Monster Monza Rally" este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in toate magazinele retelelor Rompetrol, MOL, Mega Image, Inmedio ce comercializeaza produse participante si in care promotia este 
semnalizata prin materiale vizuale. Promotia incepe pe data de 01 septembrie 2014 ora 00:00:01 si va dura pana la 31 octombrie 2014 ora 23:59:59, astfel:

 • pentru reteaua Rompetrol, promotia se desfasoara in perioada 01 septembrie 2014 ora 00:00:01 – 30 septembrie 2014 23:59:59
 • pentru reteaua MOL, promotia se desfasoara in perioada 01 octombrie 2014 ora 00:00:01 – 31 octombrie 2014 23:59:59
 • pentru reteaua Inmedio, promotia se desfasoara in perioada 15 septembrie 2014 – 15 octombrie 2014
 • pentru reteaua Mega Image, promotia se desfasoara in perioada 01 septembrie 2014 – 31 octombrie 2014

Prin Produse Participante se intelege urmatoarele produse comercializate de catre Organizator pe piata din Romania:

 • Monster Energy Drink Green Original;
 • Monster Energy Drink Ripper;
 • Monster Energy Drink Absolutely Zero;
 • Monster Energy Drink Assault.

Pentru a putea participa in cadrul Promotiei, un Participant trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

 • Sa aiba dreptul de a participa la aceasta Promotie
 • Sa achizitioneze in perioada Promotiei minimum un Produs Participant, asadar Participantul trebuie sa fie in posesia unui bon fiscal atestand achizitionarea de Produse Participante dintr-unul din magazinele retelelor MOL, Mega Image, Rompetrol, Imnedio si a carui data este cuprinsa in intervalul de desfasurare a Promotiei corespunzator fiecarei retele;
 • Sa se inscrie la Promotie exclusiv prin transmiterea unuia sau mai multor numere de bonuri fiscale ce atesta achizitionarea de Produse Participante in perioada Promotiei corespunzatoare fiecarei retele
 • Sa se inscrie la Promotie exclusiv in perioada Promotiei
 • Sa foloseasca pentru inscriere un numar de telefon mobil valid, in oricare dintre retelele nationale de telefonie mobila Cosmote, Orange sau Vodafone.

Participantii se vor inscrie in promotie in perioada Promotiei, prin accesarea paginii amigointercost.ro/MONZA2014. In pagina afisata, participantii vor completa in mod obligatoriu urmatoarele campuri: nume, prenume, numar telefon, adresa de e-mail, numar bon fiscal precedat de numele retelei din care au achizitionat produsul participant (daca numarul bonul este 123 si este emis de un magazin din reteaua Mega Image, vor inscrie “Mega Image 123”, daca numarul bonul este 123 si este emis de un magazin din reteaua Inmedio, vor inscrie “Inmedio 123”, daca numarul bonul este 123 si este emis de un magazin din reteaua MOL, vor inscrie “MOL 123”, daca numarul bonul este 123 si este emis de un magazin din reteaua Rompetrol, vor inscrie “Rompetrol 123”).

Participantii la Promotie trebuie sa pastreze bonul fiscal ce atesta achizitia Produselor Participante, in original, pentru validarea ulterioara a premiului.

Premiile oferite in cadrul acestei Promotii sunt:

 • 1 x Excursie pentru 2 persoane in Monza/Italia
 • 40 x Tricou inscriptionat cu siglele Monster Energy si Valentino Rossi
 • 160 x Sapca inscriptionata cu siglele Monster Energy si Valentino Rossi 

Tragerea la sorti va fi electronica si va avea loc la sediul agentiei, in prezenta unui reprezentant al acesteia si a unui notar public, in data de 05 noiembrie 2014.


PARTICIPA LA CONCURS

Monster Monza Rally concurs Monster Energy castiga o excursie premii Valentino Rossi Monza Rally Show concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.