Acest concurs a expirat în data de 2014-07-10. Vezi concursurile active aici.
Castiga o excursie de doua persoane all inclusive la concert Avici la Viena!

Promotia “Castiga o experienta all-inclusive la Avicii” va avea loc in perioada 24.06.2014, ora 17.00 pm – 09.07.2014, ora 15.00 pm, ora Romaniei.

Mecanismul Campaniei consta in: Urcarea unei imagini (#burnselfies) de pe pagina de Facebook personala, cu setarile publice de securitate, care sa sugereze valorile brandului Burn Energy Drink, pentru a putea castiga cele doua premii ale Campaniei.

Pentru a participa la Campanie, Participantii trebuie sa urmeze pasii descrisi in continuare:

  • Sa isi creeze cont personal sau sa se logheze (in cazul in care are deja un cont personal de utilizator) pe site-ul www.facebook.com
  • Sa urce o poza de pe profilul personal, cu setarile publice de securitate, si sa dea tag sau sa o urce direct pe pagina de Facebook Burn Energy Drink RO
  • Pentru primul premiu, participantii trebuie sa adune cat mai multe like-uri la imaginea urcata. Acest premiu va fi acordat participantului care a strans cel mai mare numar de like-uri la imaginea urcata.
  • Al doilea premiu va fi acordat de către juriu unui utilizator care a urcat o imagine care suprinde cel mai bine valorile brandului Burn Energy Drink (creativitatea,originalitatea, impresie artistica, calitatea pozei).
  • Fotografiile participantilor care intra in concurs trebuie sa fie productii proprii si originale. In cazul in care se dovedeste ca vreunul din materialele intrate in concurs nu este original si nu apartine concurentului, acesta va fidescalificat.

Fiecare participant declara ca fotografia sa reprezinta creatia sa originala si ca aceasta nu incalca alte drepturi de autor. In eventualitatea unor pretentii din partea unor terte parti, Participantul declara si garanteaza ca va raspunde in mod direct fata de acestia, absolvind Organizatorul de orice raspundere. De asemenea, prin inscrierea la Campanie Participantii declara si garanteaza ca, in legatura cu participarea la Campanie, publicarea, precum si utilizarea in orice mod a fotografiilor uploadate in aplicatie nu incalca in niciun mod drepturile vreunui tert, iar orice publicare, utilizare, uploadare, expediere a fotografiilor nu implica obligatii financiare ori de alta natura in sarcina Organizatorului.

In cadrul Promotiei se vor acorda doua premii constand in doua excursii de doua persoane all-inclusive la Concert AVICII la Viena in data de 19.07.2014. Valoarea bruta a unui premiu constand in excursia de doua persoane ce include transportul cu avion Bucuresti – Viena – Bucuresti, cazarea la hotel de 3 stele si biletul VIP la Concert AVICII in data de 19.07.2014, este de 6.375 lei si valoarea neta a acestui premiu este de 5.355 lei.

Cele 2 premii se acorda: unul pentru imaginea cu cele mai multe like-uri si celalalt pentru imaginea considerata cea mai potrivita valorilor brandului, de catre un juriu format din reprezentantii burn Romania. Criteriile dejurizare sunt: creativitatea, originalitatea, impresie artistica. calitatea pozei. Fiecare inscriere va primi o nota de la 1 la 5 pentru aceste criterii. Nota finala va fi media aritmetica a notelor primite pentru criteriile descrise mai sus.