Acest concurs a expirat în data de 2015-07-30. Vezi concursurile active aici.
Ape cristaline, si azurii, plaje cu nisip fin, caluti de mare si broscute testoase, cocktailuri aromate si apusuri de soare idilice.

Tombola "Castiga o excursie de 7 zile pe o insula greceasca, la alegere: Corfu, Creta, Kos sau Zakynthos!" va avea loc in perioada 29 mai - 29 iulie 2015.

Inscrierea la tombola se face prin bifarea casutei din formularul de comanda la achizitionarea oricaror produse de pe libraria online Carturesti.ro, in perioada 29 mai – 29 iulie 2015. O persoana are dreptul sa participe la tombola cu mai multe comenzi.

In cadrul acestei campanii publicitare se va acorda prin tragere la sorti: 1 premiu constand intr-o excursie, pentru doua persoane, cu 7 nopți de cazare cu mic dejun sau demi-pensiune intr-un hotel de trei stele și transport cu avionul, taxe de aeroport. Excursia va fi oferita intr-una din urmatoarele destinatii turistice: Insula Corfu, Insula Creta, Insula Zakynthos sau Insula Kos, in functie de disponibilitatea locurilor charter-tour operate de catre partenerul Christian Tour. Perioada de calatorie in care castigatorul poate beneficia de excursie este 01.09.2015 – 30.09.2015 sau 01.05.2016 – 31.05.2016.

Desemnarea castigatorului tombolei va fi efectuata la sediul Carturesti din Bucuresti, str. Arthur Verona nr. 13-15, sect. 2, in termen de 30 zile lucratoare de la data incheierii promotiei, in fata unei comisii formata din 2 membri, reprezentanti ai Carturesti si va fi validata de un notar public, ales de Organizator. La tragerea la sorti vor participa numai acele formulare care sunt valabile, in conditiile stabilite conform prezentului regulament.