Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-03-16. Vezi concursurile active aici.
Cu Dormeo, Dragostea pluteste in aer!

Concursul "Cu Dormeo, Dragostea pluteste in aer!" va fi lansat la data de 02 Februarie 2015 si va dura pana la data de 15 Martie 2015.

Participarea la concurs este conditionata de cumpararea a cel putin un produs din gama Dormeo cu valoare de minim 49 lei TVA inclus, pe durata perioadei mai sus mentionate.

Participantii la concurs trebuie sa ofere datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, adresa e-mail) in cazul in care acestia comanda prin telefon, internet sau cumpara din magazin. Clientii care achizitioneaza produse din magazinele Dormeo partenere sunt considerati inscrisi in concurs dupa ce intra pe dormeo.ro/formular si completeaza toate datele mentionate mai sus, inclusiv nr. bonului fiscal.

Pentru a putea participa la Concurs, persoanele care achizitioneaza minim un produs din gama Dormeo pe intreaga perioada a concursului, au obligatia de a nu returna Organizatorului produsele achizitionate.

Premiul consta intr-un voucher in valoare de 2.820 euro valabil in agentia S.C. Aerotravel S.R.L. Voucherul poate fi folosit exclusiv pentru achizitionarea unei excursii pentru 2 persoane la Nisa, Franta, in perioada iunie - septembrie 2015. Cazarea se va face la hotelul Boscolo, castigatorul avand posibilitatea de a alege perioada in care doreste sa mearga in excursie, numarul de nopti petrecute acolo si orarul de zbor, in limita sumei cuprinse in voucher-ului primit. In cazul in care contravaloarea excursiei depaseste suma cuprinsa in voucherul primit, Castigatorul va suporta diferenta. In cazul in care contravaloarea excursiei este mai mica decat suma cuprinsa in voucherul primit, Organizatorul nu va acorda Castigatorului diferenta dintre excursia aleasa si valoarea voucherului.

Organizatorul va extrage premiul in data de 15 Aprilie 2015. Extragerea se va face electronic.