108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie de 3 nopti la Disneyland Paris!

 admin  2018.05.20  Vacante,Trageri la sorti  905

concurs Lidl

Campania „Saptamana franceza” este organizata si desfasurata in toate magazinele Lidl de pe teritoriul Romaniei in perioada 21.05.2018 - 28.05.2018Promotia se desfasoara zilnic, in intervalul orar 07:00:00 – 22:00:00, respectiv pe durata programului de functionare a fiecarui magazin LIDL.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie sa achizitioneze, in perioada campaniei produse comercializate din orice magazin Lidl de pe teritoriul Romaniei in valoare toatala de cel putin 50 lei. Printre produsele achizitionate trebuie sa se regaseasca si minim 1 produs din gama sortimentala „Saptamana franceza”. Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care face dovada achizitiei produselor din magazinele Lidl. 

Participantii trebuie sa completeze formularul destinat inscrierii in campanie pe site-ul campaniei. Pentru a fi validat drept participant, participantii trebuie sa completeze toate campurile obligatorii ale formularului cu datele corecte (nume, prenume, adresa de email, telefon, oras de resedinta, numarul bonului fiscal aferent cumparaturilor efectuate). Datele de participare trebuie completate corect si complet astfel incat pe baza acestora sa se poata realiza identificarea si contactarea participantului, in cazul in care acesta este desemnat castigator prin tragerea la sorti.

In cadrul campaniei va fi acordat un premiu constand intr-o excursie de 3 nopti la Disneyland Paris pentru 2 adulti si 2 copii cu varsta maxima implinita de 11 ani, respectiv participantul castigator si un insotitor adult alaturi de inca 2 copii cu varsta maxima implinita de 11 ani, desemnati de participantul castigator.

Premiul cuprinde:

  • Transport cu avionul pe ruta Bucuresti – Paris – Bucuresti
  • 1 bagaj de cala de 32 kg/ persoana si 1 bagaj de mana de 10 kg/ persoana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport – hotel – aeroport
  • Cazare 3 (trei) nopti in camera dubla, cu mic dejun inclus, in hotel de 3 stele la Hotel Kyriad Disneyland® Paris
  • Mic dejun
  • Bilet de acces pentru doua zile in ambele parcuri Disneyland

Desemnarea castigatorului se va realiza prin tragere la sorti ce se va organiza in maxim 72 de ore de la incheierea campaniei, la sediul agentiei. 

Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Lidl castiga premii Saptamana Franceza saptamana franceza Lidl castiga excursie castiga vacantaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.