Acest concurs a expirat în data de 2014-08-22. Vezi concursurile active aici.
Castiga o excursie de 2 persoane la Roma!

Promotia "Comanda orice pizza pe blat Italian si poti ajunge la Roma" va incepe pe data de 07 iulie 2014 si va dura pana la 21 august 2014. Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate restaurantele Pizza Hut din Romania.

Prin produs participant se va intelege orice pizza pe blat Italian, comercializata de catre organizator pe durata desfasurarii promotiei in cadrul locatiilor Pizza Hut din Romania.

In cadrul promotiei pot fi acordate urmatorul premiu:

  • 1 x premiu calatorie
  • 40.000 x bautura racoritoare din gama Coca-Cola (0.33 L)

Premiul calatorie consta intr-un voucher turisctic cadou, cu destinatia Roma, pentru 2 persoane, valabil pana la 31 decembrie 2014 si cheltuieli diverse calatorie.

Materialele promotionale vor fi acordate la comandarea oricarei celei de-a doua pizza din meniu, in schimbul jumatatii corespunzatoare de talon primit la achizitia unei pizza cu blat italian.

Orice persoana care achizitioneaza in perioada 07 iulie 2014 - 21 august 2014 o pizza pe blat Italian din restaurantele Pizza Hut, va primi, impreuna cu nota de plata, un talon cu perfor care are doua jumatati. O persoana va primi un numar de taloane egal cu numarul de pizze pe blat Italian din cadrul unei comenzi.

Pentru a putea participa la campanie, consumatorul va trebui sa completeze integral si corect, jumatatea de talon cu care se poate inscrie in promotie cu urmatoarele date: nume si prenume, adresa, localitate, telefon, adresa de e-mail, numarul bonului, data bonului si sa introduca talonul completat in urna special amenajata din cadrul locatiei Pizza Hut.

Cu cealalta jumatate a talonului, participantul va putea primi garantat in schimbul acesteia, un premiu promotional constand intr-o bautura racoritoare din gama Coca-Cola 0.33 L, la urmatoarea achizitie a oricarei pizza din meniu. Talonul se va preda ospatarului in momentul comenzii. Talonul va putea fi folosit pana la data de 31 august 2014.

Premiul calatorie constand intr-un voucher turistic cadou, cu destinatia Roma, pentru doua persoane, se va acorda prin tragere la sorti. Tragerea la sorti se va efectua in data de 03 septembrie 2014 in prezenta unui notar public, din toate taloanele introduse in urnele prezente in toate locatiile Pizza Hut din Romania.