Vacante • Trageri la sorti

Concurs: Castiga o excursie de 2 persoane in Sicilia!

Adăugat de concursoman în data de 2014.08.29 • 1419 vizualizări

concurs Nemira

Participa la tombola Camilleri!

Editura Nemira şi ziarul Libertatea vă propun noua colecţie Andrea Camillericinci bestselleruri internaţionale despre crimă, trădare, şantaj şi Mafia siciliană, anchetate de celebrul Comisar Montalbano.

Cărtile sunt disponibile la chioşcurile de presă, în fiecare joi începând cu data de 28 august, la preţul de 14,99 RON pachetul carte + ziar.

Andrea Camilleri este scriitorul italian al momentului, îndrăgit mai ales pentru că dă viaţă Comisarului Montalbano – un gurmand cinic, dar cu mult simţ al umorului, care se confruntă cu cele mai neaşteptate crime. Aventurile lui au fascinat peste 10 milioane de cititori care au cumpărat seria şi alte mii de spectatori din toată lumea care l-au urmărit în serialul italian omonim, difuzat şi în România în anul 2010.

Şi pentru că în aceste romane Sicilia prinde viaţă cu mirosurile, culorile şi gusturile ei, poţi câştiga şi tu o excursie de cinci zile, pentru două persoane, în fascinanta insulă mediteraneană! Tot ce trebuie să faci este să cumperi seria de 5 cărţi şi să participi la tombolă completând talonul din Libertatea cu răspunsul corect la întrebarea din cartea săptămânii. Câte cupoane trimise, atâtea şanse la marele premiu!

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS