Acest concurs a expirat în data de 2016-04-30. Vezi concursurile active aici.
Maratonul Conversiilor.

Campania „Maratonul Conversiilor” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei, in mediul online in perioada 23 februarie 2016 – 29 aprilie 2016 inclusiv.

La campanie pot participa atat persoanele fizice cat si persoanele juridice inscrise in platforma de marketing afiliat Profitshare cu un cont de afiliat activ. 

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa se autentifice in contul de afiliat Profitshare, sa se inscrie la campanie incepand cu data de 23 februarie 2016 si sa inregistreze in perioada 23 februarie 2016 – 29 aprilie 2016 inclusiv, conversii pentru categoriile de advertiseri indicate in fiecare etapa a campaniei, devenind astfel eligibila pentru castigarea premiilor oferite de catre organizator.

Castigatorii premiilor oferite de catre organizator vor fi desemnati prin alcatuirea unui clasament in ordine descrescatoare numarului de puncte obtinute, inregistrate in perioada campaniei. In functie de pozitionarea din clasament a afiliatilor acestia vor fi desemnati castigatorii premiilor aferente locului obtinut.

Punctele acordate in cadrul campaniei se calculeaza dupa cum urmeaza:

  • In cadrul etapelor Campaniei, Organizatorul va publica in platforma Profitshare la data de start a fiecarei etape o lista cu Advertiseri, denumiti Advertiseri Viteza, ale caror conversii aprobate aduc Afiliatului mai multe puncte, respectiv 2, 3, 4, 6 sau 8 puncte. Pentru evitarea oricarui dubiu, organizatorul va publica, inainte de data de start a fiecarei etape, in pagina campaniei denumirea comerciala a Advertiserilor Viteza precum si punctele ce pot fi castigate in urma conversiilor aprobate de catre acestia.
  • Toate punctele conform schemei prezentate mai sus se vor cumula la nivelul contului Afiliatului participant la campanie din momentul in care Afiliatul se va inscrie la campanie si pana la finalul campaniei. De asemenea rezultatele individuale si clasamentul primilor 20 de Afiliati vor fi permanent afisate si actualizate pe durata campaniei.
  • In functie de locul ocupat in oricare dintre etapele campaniei, afiliatii vor primi de la organizator puncte bonus.

Premiile campaniei se vor aloca afiliatilor inscrisi in campanie si clasati pe locurile 1, 2 si 3 in functie de numarul de puncte obtinute.

In etapele Semimaratonul Lead-urilor, Semimaratonul Retail + IT&C, Semimaratonul Hobby-urilor, Semimaratonul Familiei, Stafeta Frumusetii:

  • Locul 1: 500 RON bonus in contul de Afiliat
  • Locul 2: 300 RON bonus in contul de Afiliat
  • Locul 3: 200 RON bonus in contul de Afiliat

In etapa Cursa Populara:

  • Locul 1: O excursie de 2 persoane în Islanda
  • Locul 2: 500 EUR bonus in contul de Afiliat, acordat in RON la cursul BNR din ziua transferului
  • Locul 3: 250 EUR bonus in contul de Afiliat, acordat in RON la cursul BNR din ziua transferului

Premiul aferent locului 1 din etapa Cursa Populara, respectiv excursia in Islanda, include 2 bilete de avion dus-intors, Bucuresti – Reykjavik, in limita a 800 EUR si cazare de 4 nopti, in limita a 1.000 EUR, pentru 2 persoane in Reykjavik la un hotel de minim 3 stele, in perioada aleasa de catre castigator.

Castigatorul va anunta organizatorul in termen de 5 zile de la validarea sa in legatura cu perioada in care este disponibil sa efectueze calatoria, perioada care trebuie sa se incadreze in decursul primelor 2 luni de la incheierea campaniei si validarea castigatorilor.

Castigatorii vor fi afisati in data de 30 mai 2016.  Organizatorul va contacta castigatorii prin intermediul adresei de e-mail folosite de acestia in contul Profitshare in maxim 2 zile lucratoare de la desemnarea acestora.