75
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11590
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie de 10 zile in Hawaii, o excursie de 7 zile in Maroc si telescoape performante de la National Geographic!

 admin  2015.06.26  Diverse,Vacante,Trageri la sorti  3078

concurs Varta

Îndrăznește să atingi stelele!

Intră în concurs până la data de 30.09.2015 și poți avea șansa să câștigi unul din premiile noastre exclusiviste care te vor purta mai aproape de cele mai instelate bolte din lume!

Explorează stelele strălucitoare de la Varta! Descoperă puternica baterie Varta High Energy în ambalaj special ediție limitată ce conține 2 abțibilduri gratuite care strălucesc în întuneric pentru ca tu să te poți bucura de cerul înstelat chiar la tine acasa. Încearcă-ți norocul acum și intră în concursul nostru.

Concursul se desfășoară în perioada cuprinsă între 1 martie 2015 și 30 septembrie 2015.

Pentru a fi înscris în concurs, participantul trebuie să răspundă corect la întrebarea "Unde produce Varta bateriile sale Ediție Limitată?" și să se înregistreze pe website prin completarea datelor personale: nume, prenume, țara de rezidență, data nașterii și o adresa de e-mail validă. După înregistrare, participantul va primi un e-mail cu un link unde se poate înscrie în concurs.

Premiile campaniei sunt:

  • 1 x excursie de 10 zile în Hawaii, ce include transportul cu avionul și cazarea la hotel pentru 2 persoane în valoare de aprox. 7.500 euro;
  • 2 x excursie de 7 zile în Maroc ce include transportul cu avionul și cazarea la hotel pentru 2 persoane în valoare de aprox. 3.500 euro;
  • 30 x telescoape performante de la National Geographic valorand 259 euro fiecare;

Câștigătorii vor fi aleși la întâmplare dintre toate înregistrările valide în termen de 14 zile de la închiderea perioadei de participare.


PARTICIPA LA CONCURS

Varta High Energy baterie Varta concurs Varta concursuri online castiga premii telescoape performante castiga o excursie excursie in Hawaii excursie in Maroc