Acest concurs a expirat în data de 2015-08-01. Vezi concursurile active aici.
Concediul de vis asa cum ti l-ai promis!

Concediul de vis așa cum ți l-ai promis! Câștigă pentru tine și partenerul tău o vacanță la Sunny Beach în Bulgaria la Hotel All Inclusive Diamond 4****!

Concursul se desfasoara in perioada 01.07 - 31.07.2015.

Intră în concurs automat toți participanții care:

  • sunt clienți Rompetrol și prezintă dovada alimentării cu carburant și/sau achiziționarea de produse de orice tip din magazinul/restaurantul Rompetrol (inclusiv roviniete), de minim 100 de lei (inclusiv TVA) în perioada 01 - 31 iulie 2015;
  • își fac cont în sistemul de rezervări online în timp real veltravel.ro/star în perioada 01 - 31 iulie 2015;

La concurs vor participa doar participanții care efectuează tranzacții în stațiile Rompetrol pe durata specificată a concursului. Acesta constă în achiziționarea cu amănuntul de carburant de tip motorină/benzină sub mărcile Efix și Efix S, GPL auto și/sau achiziționarea de produse de orice tip din magazinul/restaurantul Rompetrol (inclusiv roviniete), de minim 100 de lei (inclusiv TVA), în cadrul aceleiași tranzacții.

La concurs pot participa persoane care alimentează cu amanuntul carburant Efix, Efix S, GPL auto și/sau achiziționează produse de orice tip din magazinul/restaurantul Rompetrol (inclusiv roviniete) și achită în numerar, cu orice tip de card emis de o instituție bancară/de credit și/sau instituție financiara nebancară, tichete de masă, tichete cadou sau cu un card Fill&Go Personal deținut în baza unui contract încheiat între Rompetrol Downstream SRL și o persoana fizica.
Nu se acceptă tranzacțiile efectuate în baza dispozitivelor de identificare electronică (card Fill&Go Business, Ring, Easy Ring etc) predate în baza unui contract incheiat între Rompetrol Downstream SRL și o persoana juridica și nici tranzacțiile efectuate în baza bonurilor de carburant.

Premii:

  • Premiu I: cazare 3 nopți stațiune la mare în Bulgaria regim All Inclusive Diamond 4****;
  • Premiul II: voucher în valoare de 10 Euro reducere pentru toți cei care se înscriu prin sistemul de fidelizare Star Veltravel;

Extragerea se va face dintre adresele de mail aferente înscrierilor din perioada 01.07.2015 - 31.07.2015.