Acest concurs a expirat în data de 2017-09-11. Vezi concursurile active aici.
Timp de 3 nopti te distrezi pe cele mai tari mixuri din 2017, iar timp de 3 zile iti prelungesti vara la plaja pe faimoasa Ipanema sau renumita Copacabana.

Campania Kent “The YOUniverse” este organizata si desfasurata in perioada 24 iulie 2017 - 10 septembrie 2017, inclusiv.

Produsele participante la campanie sunt urmatoarele pachete de tigarete KentKent Switch (94s, KS)Kent HD 94s (variantele Black, Blue, Silver)Kent HD KS (Blue, Silver, White)Kent Nanotek (White, Silver)Kent HDi (Blue si Silver) si Kent Explore 8 mg care au tiparit sub capac un cod unic.

Fiecare pachet participant la aceasta campanie contine un cod unic format din 9 caractere alfanumerice. Codul unic participant la campanie este tiparit pe interiorul capacului pachetului de tigarete participant. 

Campania Kent “The YOUniverse” se desfasoara pe www.youniverse.ro / www.theyouniverse.ro, prin intermediul carora persoanele adulte si fumatoare pot inregistra coduri in scopul participarii la aceasta campanie.

La prima accesare a site-ului, un participant trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • sa completeze numarul de telefon mobil; participantul va primi un cod de activare prin SMS, pe numarul de telefon completat;
  • sa introduca codul primit prin SMS;
  • sa completeze urmatoarele informatii in formularul de inregistrare: E-mail/Confirma e-mail, Parola/Confirma parola, Data Nasterii, Orasul in care doreste sa participe la evenimentele YOUniverse si un cod participant valid;

Dupa crearea contului, pentru accesarea site-ului, participantii trebuie sa introduca doar numarul de telefon mobil si parola setata. Fiecarui numar de telefon mobil ii corespunde un cont in care se vor acumula toate codurile introduse de un participant, respectiv sansele la castigarea premiilor.

Un participant poate introduce maxim 15 coduri valide intr-o saptamana (de luni pana duminica), indiferent de metoda folosita pentru inscriere pe perioada de desfasurare a acestei campanii.

In cadrul acestei campanii vor fi oferite urmatoarele premii:

  • Marele premiuo excursie ULTRA BRASIL 2017. Se va acorda prin tragere la sorti. Pentru a acumula o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu, participantii trebuie sa introduca minim un cod valid in perioada 24 iulie 2017 – 10 septembrie 2017 (un cod valid = o sansa la acest premiu);
  • Premii Saptamanale – acordate prin trageri la sorti saptamanale. La fiecare cod valid introdus, participantii au posibilitatea alocarii acestuia pentru premiile saptamanale. Fiecare cod alocat reprezinta o sansa in tragerea la sorti pentru premiul respectiv. La sfarsitul fiecarei saptamani, codurile disponibile, nealocate de participanti pentru premiile saptamanale din saptamana respectiva vor fi alocate, in mod aleatoriu, ca sanse pentru premiile saptamanale. In perioada 24 iulie 2017 – 10 septembrie 2017, se vor acorda in fiecare saptamana cate 2 premii constand intr-un weekend la Marea Neagra;
  • Premii instant – Pachete de tigarete KENT, Brichete KENT, Boxe wireless, Memory stick-uri USB, video memo-uri, Incarcatoare portabile, boxe Mifa, casti bluetooth wireless, scrumiere, ochelari VR. Se acorda conform unui algoritm probabilistic care va stabili daca un cod valid, inregistrat in campanie este castigator sau nu al unui premiu, respectiv premiul castigat. Algoritmul este integrat intr-un software care proceseaza fiecare cod valid primit in timp real (in momentul in care codul validat intra in sistem).

Toate tragerile la sorti se vor efectua electronic in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea campaniei si vor fi asistate de un notar public. Tragerea la sorti electronica presupune folosirea unui program cu distributie aleatorie care va selecta castigatorii dintr-o baza de date ce contine numarul de telefon mobil si numarul de sanse pentru premiul respectiv.

Castigatorii desemnati prin tragere la sorti trebuie sa faca dovada, la cererea organizatorilor, a cel putin unui capac de la pachetele participante cu un cod valid inscris de acesta, nedeteriorat, lizibil (nu se accepta fotocopii).

Marele premiu - Pentru premiul constand in excursia la ULTRA BRASIL 2017, tragerea la sorti va avea loc pe 12 septembrie 2017. La aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 24 iulie 2017 - 10 septembrie 2017 pe www.youniverse.ro. Fiecare participant va intra in tragerea la sorti finala cu numarul de sanse acumulate in perioada corespunzatoare (numarul de coduri valide introduse = numarul de sanse pentru acest premiu).

Tragerile la sorti pentru premiile saptamanale - Pentru a avea o sansa in tragerea la sorti saptamanala, fiecare participant trebuie sa inscrie in campanie minim un cod valid, in saptamana anterioara tragerii la sorti, indiferent de modalitatea de inscriere si sa-l aloce unuia dintre premiile saptamanii respective. Tragerile la sorti se vor desfasura dupa cum urmeaza: 01 august 2017, 08 august 2017, 16 august 2017, 22 august 2017, 29 august 2017, 05 septembrie 2017  si 12 septembrie 2017​.

La sfarsitul fiecarei saptamani, codurile disponibile, nealocate de participanti pentru premiile saptamanale din saptamana respectiva vor fi alocate in mod aleatoriu, ca sanse la premiile saptamanale.