78
concursuri
active
Premii
in valoare de

685.84
miliarde de lei,
adica

685.839.387,00
RON
11576
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o esarfa marca Depression si un tote bag marca Pauline Ning!

 admin  2015.02.05  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1179

concurs Orange

Promotia se desfasoara in perioada 4 februarie 2015 – 15 martie 2015.

Canalul linear Fashion One HD furnizeaza Participantilor continut media audiovizual linear. Accesarea canalului linear Fashion One HD este gratuita. Traficul de date aferent navigarii in site-ul tvgo.orange.ro, precum si in aplicatia pentru smartphone si tablete, Orange TV Go, va fi taxat in functie de tariful corespunzator pachetului de date detinut de Participant, indiferent de reteaua de date mobile folosita de catre acesta.

Participa la Promotie oricine acceseaza canalul linear Fashion One HD cel putin o data in perioada de desfasurare a Promotiei, fie pe tvgo.orange.ro, fie din aplicatia dedicata pentru smartphone si tableta, Orange TV Go, disponibila in Play Store si AppStore, astfel:

  • Participantii care acceseaza cel putin o data in perioada de desfasurare a Promotiei canalul linear Fashion One HD primesc 1 punct
  • Participantii care au un abonament Orange TV si acceseaza canalul linear Fashion One HD cel putin o data in perioada de desfasurare a promotiei primesc 2 puncte

Un Participant poate fi declarat/desemnat castigator o singura data pe toata perioada de desfasurare a Promotiei.

Pentru a putea accesa canalul linear Fashion One HD, Participantii trebuie sa aiba un serviciu de date activat (indiferent de furnizorul de internet) si un dispozitiv compatibil cu acest serviciu. Traficul de date corespunzator accesarii canalului linear Fashion One HD va fi taxat in functie de tariful corespunzator pachetului de date activat al furnizorului de internet folosit. Numele de utilizator al contului online folosit de Participant este inregistrat si memorat in sistemul tehnic utilizat de Organizator pe toata perioada de desfasurare a Promotiei.

Premiile oferite de Organizator Participantilor desemnati castigatori ai Promotiei, in urma tragerii la sorti, sunt:

  • 10 premii, fiecare premiu constand intr-o esarfa marca Depression in valoare de $70 USD si un tote bag marca Pauline Ning in valoare de $130 USD.

Tragerea la sorti pentru acordarea Premiilor se va realiza in data de 20 martie 2015, la sediul Organizatorului.


PARTICIPA LA CONCURS

Orange TV Go Fashion One concurs Orange tote bag marca Pauline Ning esarfa marca Depression concursuri online