Acest concurs a expirat în data de 2018-11-05. Vezi concursurile active aici.
Castiga cu Youniverse!

Campania Kent "Castiga cu Youniverse" este organizata si desfasurata in perioada 5 iulie 2018 ora 17:00:00 – 4 noiembrie 2018 ora 23:59:59, inclusiv (ora Romaniei).

Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, fumatoare, care au implinit varsta de 18 ani pana la data inscrierii in campanie, cetateni romani, cu domiciliul stabil/resedinta in Romania si care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.

Produsele participante la campania Kent "Freethinkers Wanted" sunt urmatoarele pachete de tigarete Kent, comercializate de British American Tobacco (Romania) Trading S.R.L. in orasele participante: Kent Flow (Blue, Silver), Kent Switch (94s, KS), Kent Core 94s (variantele Black, Blue, Silver, White), Kent Core KS (Blue, Silver, White), Kent Nano (White, Silver), Kent Mode (Blue, Silver, Switch, Select), Kent Mix Azure si Kent Neopods (toate variantele) care au tiparit sub capac un cod unic.

Fiecare pachet participant la aceasta campanie contine un cod unic format din 9 sau 10 caractere alfanumerice. Codul unic participant la campanie este tiparit pe interiorul capacului pachetului de tigarete participant. In cazul in care se constata ca exista erori de tiparire/productie (luand ca exemplu, dar fara a ne limita la aceasta, coduri greu lizibile) si cumparatorul unui produs participant face dovada existentei acestor erori in termen de 5 zile de la data sesizarii adresate organizatorilor, acestia isi rezerva dreptul de a acorda cumparatorului un cod extra cu care acesta poate participa la campanie.

Campania se desfasoara prin intermediul aplicatiei mobile THE YOUniverse (disponibila pentru iOS si Android) si pe www.youniverse.ro (site disponibil si pentru telefon mobil), prin intermediul carora persoanele adulte si fumatoare pot inregistra coduri in scopul participarii la aceasta campanie.

La prima accesare a website-ului, un participant trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • sa completeze numarul de telefon mobil;
  • sa completeze corect urmatoarele informatii in formularul de inregistrare: Telefon Mobil, Nume, Prenume, Sex, Data Nasterii, E-mail, Localitate, Judet, Marca de tigarete fumata de obicei, Marca de HeatnotBurn, Parola si un cod valid din pachetul de tigarete.
  • sa mentioneze ce tip de comunicare doreste sa primeasca, bifand “Sunt de acord” sau “Nu sunt de acord" in cadrul urmatoarelor categorii: “Vreau sa fiu la curent cu noutatile”, “Vreau sa impartasesc opinia mea”, “Vreau sa fiu contactat pentru testare/ vanzare glo”;
  • participantul va primi la final un cod de activare prin SMS, pe numarul de telefon completat. Acesta trebuie sa introduca codul primit prin SMS. Ulterior, pentru accesarea site-ului, Participantii trebuie sa introduca numarul de telefon mobil si parola setata.

Fiecarui numar de telefon mobil ii corespunde un cont in care se vor acumula toate codurile introduse de un participant, respectiv sansele la castigarea premiilor.

Un participant poate introduce maxim 15 coduri valide intr-o saptamana (de luni pana duminica) pe perioada de desfasurare a acestei campanii.

Pentru a putea participa la aceasta campanie cu mai multe coduri diferite, participantul trebuie sa le inregistreze separat pe www.youniverse.ro sau in aplicatia mobila THE YOUniverse (disponibila pentru iOS si Android).

Pentru inregistrarea in campanie, participantii trebuie sa foloseasca un numar de telefon mobil activ, valabil in oricare dintre retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom Mobil si Digi Mobil.

In cadrul acestei campanii, se vor acorda urmatoarele premii:

  • Marele premiu - In perioada 13 august – 4 noiembrie septembrie se va acorda ca premiu o drona Phantom 4. Acest tip de premiu se va acorda prin tragere la sorti. Fiecare cod introdus in perioada 13 august – 4 noiembrie reprezinta o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu.
  • Premii saptamanale - In perioada 13 august – 4 noiembrie se va acorda in fiecare saptamana o camera video sport GoPro Hero 2018. Acest tip de premiu se va acorda prin trageri la sorti saptamanale. Fiecare cod introdus in saptamana anterioara tragerii la sorti reprezinta o sansa in tragerea la sorti pentru premiul respectiv.
  • Premii instant – pachet de tigarete KENT, bricheta KENT. Se acorda conform unui algoritm probabilistic care va stabili daca un cod valid, inregistrat in campanie este castigator sau nu al unui premiu, respectiv premiul castigat. Algoritmul este integrat intr-un software care proceseaza fiecare cod valid primit in timp real (in momentul in care codul validat intra in sistem).
  • Premii Instant Mode Select - In perioada 3 – 28 septembrie 2018, toti participantii care introduc un cod valid din pachetele KENT MODE SELECT pot castiga instant o bricheta sau o pizza Domino’s. Aceste premii se acorda conform unui algoritm probabilistic care va stabili daca un cod valid, inregistrat in campanie este castigator sau nu al unuia dintre cele doua tipuri de premii, respectiv premiul castigat. Algoritmul este integrat intr-un software care proceseaza fiecare cod valid primit in timp real (in momentul in care codul validat intra in sistem).
  • Invitatii EVENIMENTE – pe perioada acestei campanii, participantii au posibilitatea inscrierii la evenimentele prezentate in platforma THE YOUniverse. Pentru a acumula o sansa pentru aceste premii, participantii trebuie sa raspunda la intrebarile din chestionarul disponibil pentru fiecare eveniment.

Un participant poate castiga maxim marele premiu, un premiu saptamanal, 4 premii instant si 10 invitatii evenimente.