Acest concurs a expirat în data de 2014-09-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga o croaziera pe un vas de lux in Grecia pentru 2 persoane!

Campania “Economiseste flexibil si castiga o croaziera in doi” se desfasoara in perioada 21 iulie – 31 august 2014, in toate unitatile S.C. Bancpost S.A., pe intreg teritoriul Romaniei.

Pentru a putea participa la aceasta campanie, trebuie indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

  • Participantii trebuie sa fie persoane fizice, rezidente, cu varsta de peste 18 ani.
  • Participa in campanie:
    • a) Clientii care constituie pentru prima oara in S.C. Bancpost S.A. un produs de economisire (depozite la termen, cont de economii, etc.)  de minim 1.000 de lei sau echivalent in EUR/USD/CHF (identificat prin deschiderea unui cod unic de client) in perioada 21 iulie – 31 august 2014.
    • b) Clientii existenti care detin un produs de economisire (depozite la termen, cont de economii, etc.) la S.C. Bancpost S.A., identificati prin deschiderea unui cod unic de client) si care majoreaza soldul total al conturilor detinute cu cel putin 20%, reprezentand minim 1.000 lei (sau echivalent EUR/USD/CHF) in perioada 21 iulie – 31 august 2014.
  • Soldul total al conturilor detinute de catre participanti la S.C. Bancpost S.A., majorate cu 20%, reprezentand minim 1.000 lei, trebuie sa fie disponibil in conturi la data de 12 septembrie 2014.

Vor participa la promotie, respectiv vor fi inscrisi la tragerea la sorti, clientii care indeplinesc conditiile prevazute de mai sus. Extragerea premiului va avea loc in data de 18 septembrie 2014.  

Premiul este disponibil castigatorului in interval de 8 zile lucratoare de la data contactarii si anuntarii rezultatului extragerii.

In cadrul tragerii la sorti se va acorda urmatoarele premii:

  • Voucher pachet turistic pentru 2 persoane in valoare de maxim 2.500 euro TVA inclus

Premiul constand intr‐o croaziera pe un vas de lux in Grecia, pentru 2 persoane, 4 zile.