Diverse • Vacante • Trageri la sorti • Castig instant • Alimente

Concurs: Castiga o croaziera pe Marea Mediterana, pentru 2 persoane, 4 excursii in Grecia pentru 2 persoane, 10 bilete duble de avion Blue Air si unul dintre cele 850.000 de premii instant!

Adăugat de concursoman în data de 2015.07.11 • 3377 vizualizări

concurs Cinema City

Vara asta toata lumea castiga!

Campania promoţională "Vara asta toata lumea câştigă" se va desfăşura în perioada 10 iulie - 31 august 2015, în toate cinematografele Cinema City România (Cinema City Arad Atrium, Cinema City Arad GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj Iulius, Cinema City Cluj Polus, Cinema City Constanța, Cinema City Constanta City Park, Cinema City Cotroceni, Cinema City Iaşi, Cinema City Mega Mall, Cinema City Piteşti, Cinema City Ploieşti, Cinema City Ploieşti Afi, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Targu Jiu, Cinema City Timişoara).

Numai biletele achiziţionate în cinematografele din reţeaua Cinema City România enumerate mai sus sunt valide pentru Campania promoţională "Vara asta toata lumea câştigă".

Toate persoanele fizice care achiziționează unul sau mai multe bilete la cinematografele Cinema City România enumerate mai sus, în timpul perioadei promoționale, pot participa la promoție. Pentru fiecare bilet achiziționat, cumpărătorul va primi de la casier un talon răzuibil. Mai multe bilete achiziționate reprezintă mai multe taloane răzuibile, numărul de taloane răzuibile acordat fiind egal cu numărul de bilete achiziționate.

Taloanele răzuibile sunt acordate indiferent de prețul biletului achiziționat sau de tipul filmului (digital 2D sau 3D). Cumpărătorul este singurul responsabil pentru păstrarea talonului răzuibil până la ridicarea premiului aferent. 

Participantul va descoperi pe talon un mesaj câştigător şi denumirea premiului câştigat.

Toți clienții pot participa la tragerea la sorți, prin completarea integrală a părţii detaşabile cu următoarele date: nume, prenume, oraş, adresă de e-mail, număr de telefon, data nașterii, numărul biletului de film pentru care a primit talonul răzuibil respectiv denumirea mall-ului în care se află cinematograful în care participă la promoție şi introducerea acesteia în urnă special amenajată din cadrul cinematografului. Participantul trebuie sa păstreze pentru validare biletele de film înscrise în cadrul campaniei.

Premii tragere la sorti:

 • 1 premiu constând într-o croazieră pe Marea Mediterană, pentru 2 persoane, în luna Septembrie 2015 sau Aprilie/Mai 2016
 • 4 excursii în Grecia pentru 2 persoane, în perioada Septembrie 2015 sau luna Mai 2016, în una dintre destinaţiile Rodos, Kos, Zakynthos, Corfu, Creta, Lefkada, Parga
 • 10 premii, constând în bilete duble de avion Blue Air, tur-retur către o destinaţie Blue Air, unul pentru câştigător şi unul pentru un însoţitor al acestuia

Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorți, astfel: Fiecare talon răzuibil prezintă o parte detașabilă, pe care participanții vor completa urmatoareledate obligatorii (nume, prenume, oraş, adresă de e-mail, număr de telefon, data nașterii, numărul biletului de film pentru care a primit talonul răzuibil respectiv denumirea mall-ului în care se află cinematograful în care participă la promoție). Taloanele completate integral vor fi depuse în urnele disponibile la casele de bilete ale tuturor cinematografelor Cinema City România enumerate mai sus. Tragerea la sorți va avea loc în termen de 15 zile de la data  încetarii campaniei  Tragerea la sorți va avea loc în cinematograful Cinema City România SRL din Afi Palace Cotroceni, București. Câștigătorul va fi anunțat personal de către un angajat al S.C. Cinema City România SRL, în maxim 5 zile lucrătoare de la data încheierii tragerii la sorți, telefonic și prin e-mail la adresa declarată în talonul de concurs. 

Taloanele răzuibile conţin următoarele premii instant:

Premii la casa de bilet:

 • 448,653 de premii 1+1, constând fiecare într-un bilet gratuit la un film la Cinema City, cu următoarea condiție: câștigătorul să plătească un bilet cu preț întreg (adult) pentru același spectacol (la Cinema City). Aceste bilete sunt valabile de luni până joi pentru filmele 2D sau 3D, în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România, mai puțin în Cinema City Cotroceni în sălile VIP și T IMAX si in sălile 4DX din Cinema City Mega Mall şi Cinema City Constanţa City Park.
 • 8,000 de premii constând fiecare într-un bilet gratuit la orice film la Cinema City. Aceste bilete sunt valabile de luni până joi pentru filmele 2D sau 3D, în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România, mai puțin în Cinema City Cotroceni în sălile VIP și T IMAX şi in sălile 4DX din Cinema City Mega Mall şi Cinema City Constanţa City Park.
 • 2,000 de premii constând într-o invitație dublă la un film la Cinema City. Aceste bilete sunt valabile de luni până joi pentru filmele 2D sau 3D, în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România, mai puțin în Cinema City Cotroceni în sălile VIP și T IMAX si in sălile 4DX din Cinema City Mega Mall şi Cinema City Constanţa City Park.

Notă: Premiile din categoria “Premii la casa de bilete” vor fi acordate numai în situația în care câștigătorul lor prezintă biletul de cinema câştigător împreună cu talonul răzuit. Premiile din această categorie pot fi revendicate până la data de 30 septembrie 2015.

Premii la barul si cafeneau de incinta din Cinema City Romania:

 • 112,300 de premii “Plăteşti un meniu popcorn mediu și primești unul mare!” constând în primirea unui meniu mare în cazul în care se plătește prețul unui meniu mediu (la barul din incinta Cinema City)Acest tip de premiu este valabil pentru meniurile de popcorn în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România.
 • 6,000 de premii “Super Preț la Meniul Duet popcorn: 12.3 lei” constând în primirea unui meniu Duet la prețul de 12.3 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil  doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza si Cinema City Mega Mall din București.
 • 26,600 de premii “Super Preț la Meniul Duet popcorn: 9.8 lei” constând în primirea unui meniu Duet la prețul de 9.8 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Polus, Cinema City Constanța , Cinema City Constanta City Park, Cinema City Iași, Cinema City Pitești, Cinema City  Ploiești , Cinema City  Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Targu Jiu, Cinema City Timișoara.
 • 18,000 de premii “Super Preț la Popcorn Mediu: 5.0 lei” constând în primirea unei porții medii de popcorn la prețul de 5.0 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza si Cinema City Mega Mall din București.
 • 76,000 de premii “Super Preț la Popcorn Mediu: 4.0 lei” constând în primirea unei porții medii de popcorn la prețul de 4.0 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Cluj - Polus, Cinema City Constanța, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Iași, Cinema City Pitești, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu, Cinema City Timișoara.
 • 9,000 de premii “Super Preț la Nachos Mediu: 6.0 lei” constând în primirea unei porții medii de nachos la prețul de 6.0 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza şi Cinema City Mega Mall din București.
 • 35,400 de premii ”Super Preț la Nachos Mediu: 4.8 lei” constând în primirea unei porții medii de nachos la prețul de 4.8 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Cluj - Polus, Cinema City Constanța, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Iași, Cinema City Pitești, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu, Cinema City Timișoara.
 • 8,000 de premii “1 popcorn mediu gratuit” constând fiecare într-o cutie de popcorn mediu (85 grame) la barurile din incinta cinematografelor Cinema City. Acest tip de premiu este disponibil în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România.
 • 5,200 de premii “Cumpără un espresso și primești o apă gratis: 6.6 lei” constând în primirea unei ape gratis la achiziţia unui espresso la prețul de 6.6 lei. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza şi Cinema City Mega Mall din București.
 • 7,700 de premii “Cumpără un espresso și primești o apă gratis: 5.9 lei” constând în primirea unei ape gratis la achiziţia unui espresso la prețul de 5.9 lei. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Constanța, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu.
 • 4,400 de premii “Super Preț la Frappe: 5.8 lei” constând în primirea unui frappe la prețul de 5.8 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza şi Cinema City Mega Mall din București. 
 • 8,900 de premii “Super Preț la Frappe: 3.8 lei” constând în primirea unui frappe la prețul de 3.8 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Constanța, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu.
 • 1,500 de premii “Super Preț la Milkshake: 4.7 lei” constând în primirea unui milkshake la prețul de 4.7 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza şi Cinema City Mega Mall din București. 
 • 3,500 de premii “Super Preț la Milkshake: 3.8 lei” constând în primirea unui milkshake la prețul de 3.8 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Constanța, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu.
 • 2,500 de premii “Super Preț la Choco Ice: 5.0 lei” constând în primirea unei băuturi choco ice la prețul de 5.0 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza şi Cinema City Mega Mall din București.
 • 5,500 de premii “Super Preț la Choco Ice: 4.0 lei” constând în primirea unei băuturi Choco ice la prețul de 4.0 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Constanța, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu. 
 • 10,000 de premii “1 Espresso Gratuit” constând fiecare într-un produs de cafea de tip espresso la cafenelele din incinta cinematografelor Cinema City. Acest tip de premiu este disponibil doar în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cotroceni, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Constanța, Cinema City Constanţa City Park, Cinema City Mega Mall, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Târgu Jiu.
 • 807 de premii “1 produs Marrionaud” constând fiecare într-un produs de cosmetică (săpun aromatic indian 150g, Cremă de baie duş bambus 250ml, Săpun aromatic Illipe 150g, cremă de baie duş shea 250ml, Cremă fondantă corp shea 150ml, Deodorant Cr Passion Flower 50m, Cremă masaj 200ml, Cremă duş revital hibiscus 250m, Cremă duş revital rubarba 250ml, Lapte de corp nufăr 200ml, Cremă de corp nufăr 200ml, Ulei de duş shea 250ml, Gel de baie duş mirt 250ml, Lapte corp regenerant mirt 200ml, Lapte de corp hibiscus 200ml, Cremă de mâini Velvet pink 50ml) în limita stocului disponibil în cinematograf. Acest tip de premiu este disponibil în orice cinematograf Cinema City, în limita stocului disponibil.

Notă: Premiile din categoria “premii la barul şi cafeneaua din incinta Cinema City România” vor fi acordate numai în situația în care câștigătorul lor prezintă (la bar sau cafenea) biletul de cinema câştigător împreună cu talonul răzuit. Premiile din această categorie se pot revendica până la data de 30 septembrie 2015.

Premii constand in produse de ciocolata Mars Romania

 • 10,000 de premii constând fiecare într-un baton de ciocolată Snickers, oferit în toate cinematografele Cinema City. 
 • 7,200 de premii constând fiecare într-un baton de Bounty, oferit în toate cinematografele Cinema City. 
 • 8,160 de premii constând fiecare într-un produs de ciocolată Twix, oferit în toate cinematografele Cinema City. 
 • 6,800 de premii constând fiecare într-un produs de ciocolată Mars, oferit în toate cinematografele Cinema City. 
 • 9,600 premii constând fiecare într-un produs de ciocolată de M&Ms cu arahide, oferit în toate cinematografele Cinema City. 
 • 8,280 premii constând fiecare într-un produs de ciocolată de M&Ms cu ciocolată, toate cinematografele Cinema City.

Cele 50.040 de premii constând fiecare într-un produs de ciocolată oferit de Mars România sunt valabile în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România şi pot fi revendicate de la biroul de management din fiecare cinematograf sau cafeneaua cinematografului până la data de 31 septembrie 2015. În momentul revendicării premiului, câștigătorul trebuie să aibă asupra sa biletul de cinema câștigător împreună cu talonul răzuibil.


PARTICIPA LA CONCURS