Acest concurs a expirat în data de 2017-09-01. Vezi concursurile active aici.
Calatoreste, rasfata-te, castiga!

Calatoreste, rasfata-te, castiga!

Cumpara din magazinele BestValue sau de pe www.bestvalue.eu in perioada 9 iunie – 31 august 2017 si esti inscris automat in cursa pentru cele doua mari premii ale verii: un scuter italian si o croaziera de lux pentru 2 persoane. In plus, castigi garantat vouchere de discount, valabile atat in magazinele din aeroport, cat si in magazinul online.

Premii:

  • Scuter italian - Castiga un scuter modern si exploreaza lumea in stil Italian, pe cele mai cool 2 roti. La orice achizitie esti inscris automat in marea extragere din 14 septembrie 2017.
  • Croaziera de lux - Bucura-te de rasfatul suprem: o croaziera de lux pe Marea Mediterana pentru 2 persoane, pe care n-o vei uita niciodata. La orice achizitie esti inscris automat in extragerea finala.
  • Vouchere Cadou - Rasfata-te cu reduceri irezistibile la produsele tale Duty Free preferate. La orice achizitie, primesti un voucher razuibil, valabil atat in magazinele din aeroport, cat si online.

Campania promotionala se va desfasura in perioada 09 iunie 2017 – 31 august 2017, in magazinele pe care le detine organizatorul in incinta Companiei Nationale „Aeroporturi Bucuresti” S.A., Aeroportul International Cluj Napoca, Aeroportul International Traian Vuia Timisoara, Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, Aeroportul International Iasi si Aeroportul International Craiova, dar si pe site-ul oficial www.bestvalue.eu.

La aceasta campanie promotionala pot participa numai persoanele fizice care au implinit 18 ani inainte de 09 iunie 2017 si care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii: sa calatoreasca cu plecare din cadrul Companiei Nationale ”Aeroporturi Bucuresti” SA, Aeroportul International Cluj Napoca, Aeroportul International Traian Vuia Timisoara, Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, Aeroportul International Iasi si Aeroportul International Craiova, sau sa faca o achizitie pe site-ul www.bestvalue.eu in perioada 09 iunie 2017 – 31.08.2017 si care pot demonstra acest lucru prin biletul de imbarcare la o cursa aeriana interna sau internationala.

Pe baza bonului de casa care atesta achizitionarea de produse in cadrul magazinelor din incinta Companiei Nationale ”Aeroporturi Bucuresti’ S.A., Aeroportul International Cluj Napoca, Aeroportul International Traian Vuia Timisoara, Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, Aeroportul International Iasi, Aeroportul International Craiova si site-ul www.bestvalue.eu participantii vor primi un talon, cu o parte detasabila, razuibila prin care acestia pot castiga “instant gift”-uri ce constau in produse de plaja si vouchere de discount, astfel:

  • Gift Voucher 30% la al doilea produs pentru produsele de parfumerie, cosmetica si makeup valabil in toate magazinele care participa la promotie (exceptie fac produsele aflate in alte promotii)
  • Gift Voucher -15% reducere accesorii (genti, portofele, keyringuri, curele, manusi, port documente, huse, accesorii textile, haine, ochelari de soare, bijuterii, instrumente de scris, ceasuri) valabil in toate magazinele care participa la promotie (exceptie fac produsele aflate in alte promotii)
  • Gift Voucher -10% reducere la urmatoarea tranzactie (exceptie fac tigarile si produsele aflate in alte promotii) valabil in toate magazinele care participa la promotie si pe site-ul www.bestvalue.eu. Clientul care face cumparaturi pe site-ul www.bestvalue.eu
  • va primi in colet cu produsele achizitionate un loz pe care il poate folosi apoi la urmatoarea tranzactie intr-unul din magazinele participante la promotie. Voucherele pot fi utilizate doar pentru o unica tranzactie ulterioara in magazinele mentionate si au  perioada de valabilitate pana la data de 15.09.2017.

Cealalta parte a talonului poate fi completata de catre client si depusa in urnele special amenajate in magazinele participante la promotie. Pentru ca talonul sa fie considerat valid, clientul trebuie sa completeze toate datele specificate pe talon. Toate taloanele introduse in urne vor participa la marea tombola, avand ca premii: un Scuter italian si o Croaziera pe Marea Mediterana pentru 2 persoane. Clientii care cumpara de pe site-ul www.bestvalue.eu in perioada 09 iunie 2017 – 31 august 2017 vor fi inclusi automat la extragerea premiilor. Taloanele care se vor depune in urnele amenajate in magazinele participante la promotie vor fi saptamanal urcate pe platforma online a site-ului www.bestvalue.eu, astfel incat, la sfarsitul campaniei, extragerea celor 2 castigatori si a rezervelor aferente va fi facuta pe platforma online, in data de 14 septembrie, ora 12.00. Prin completarea datelor in talon, clientii sunt de acord cu primirea de informatii promotionale de la societatea Millenium Pro Design S.R.L.

Voucherele pot fi utilizate doar pentru o unica tranzactie ulterioara in magazinele mentionate si au perioada de valabilitate pana la data de  31.08.2017.

Voucherul discount nu poate fi folosit pentru achizitionarea tigarilor si a produselor ce se afla deja intr-o alta promotie (reducere de pret, etc). Nu pot fi cumulate 2 vouchere pe o singura tranzactie.

Castigatorii celor doua mari premii (1 scuter italian si 1 Croaziera pe Mediterana) vor trimite prin email datele de identificare (nume si prenume, numar telefon, adresa e-mail, adresa domiciliu) si vor intra in posesia premiilor in intervalul 15.09.2017 – 31.10.2017.