Acest concurs a expirat în data de 2018-09-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga o croaziera in Caraibe si premii garantate!

Vara asta, rasfatul capata noi dimensiuni. Punem la bataie o croaziera de lux in Caraibe, Cuba si Antile pentru doua persoane si vouchere cadou garantate, pe care le poti folosi in magazinele BestValue din aeroport si online! Are you in?

Cumpara din magazinele BestValue sau comanda online pe site-ul BestValue in perioada 25 iunie – 31 august si esti inscris automat in cursa pentru marele premiu al verii: o croaziera de lux in Caraibe, Cuba si Antile. In plus, castigi garantat vouchere de discount, valabile atat in magazinele din aeroport, cat si in magazinul online.

Daca nu ai cont inca, iti poti crea unul aici.

Premii:

  • Croaziera de lux: Bucura-te de rasfatul suprem: o croaziera in Caraibe, Cuba si Antile pentru doua persoane. La orice achizitie, esti inscris automat in extragerea finala.
  • Vouchere cadou: Castiga premii garantate! La orice achizitie, primesti un voucher valoric razuibil, pe care il poti folosi atat in magazinele din aeroport, cat si online.

BestValue este singurul magazin cu specific Duty Free din Romania, un spatiu conceput sa te rasfete cu branduri de renume international si o experienta memorabila de shopping, inainte si dupa fiecare calatorie cu avionul.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.