Acest concurs a expirat în data de 2015-10-17. Vezi concursurile active aici.
Cat de des se face un control oftalmologic de rutina daca ai intre 18 si 60 de ani?

Videt.ro este primul site de optica medicala online din Romania care ofera o gama diversificata de produse precum ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact si servicii de inlocuire a lentilelor vechi de ochelari.

Optica medicala Videt are si o locatie fizica si este locul unde satatatea ochilor primeste atentie completa. Fie ca este vorba de o consultatie oftalmologica specializata sau una de rutina, medicii oftalmologi Videt sunt pregatiti sa intampine orice situatie cu profesionalism.

Consultul oftalmologic pentru ochelari de vedere si cel pentru lentile de contact vine intotdeauna insotit de un plan de tratament si consultanta pe toata durata acestuia. In cadrul opticii medicale se afla si un showroom unde se pot testa rame de ochelari.

Optica se gaseste pe soseaua Mihai Bravu, nr. 12 (150 m fata de metroul Obor) si este deschisa de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 18:00. Consultatiile se pot face prin e-mail la contact@videt.ro sau telefonic la 0733 348 395.

Participa la concurs in perioada 09 - 16 octombrie 2015 si poti castiga o consultatie oftalmologia la optica medicala Videt.