98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o consultatie oftalmologica la optica medicala Videt!

 admin  2015.10.10  Trageri la sorti,Invitatii  1181

concurs Eva.ro

Videt.ro este primul site de optica medicala online din Romania care ofera o gama diversificata de produse precum ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact si servicii de inlocuire a lentilelor vechi de ochelari.

Optica medicala Videt are si o locatie fizica si este locul unde satatatea ochilor primeste atentie completa. Fie ca este vorba de o consultatie oftalmologica specializata sau una de rutina, medicii oftalmologi Videt sunt pregatiti sa intampine orice situatie cu profesionalism.

Consultul oftalmologic pentru ochelari de vedere si cel pentru lentile de contact vine intotdeauna insotit de un plan de tratament si consultanta pe toata durata acestuia. In cadrul opticii medicale se afla si un showroom unde se pot testa rame de ochelari.

Optica se gaseste pe soseaua Mihai Bravu, nr. 12 (150 m fata de metroul Obor) si este deschisa de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 18:00. Consultatiile se pot face prin e-mail la contact@videt.ro sau telefonic la 0733 348 395.

Participa la concurs in perioada 09 - 16 octombrie 2015 si poti castiga o consultatie oftalmologia la optica medicala Videt.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Eva.ro consultatie oftalmologica optica medicala castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.