Acest concurs a expirat în data de 2014-06-18. Vezi concursurile active aici.
Castiga o consola Sony Playstation 4 si 3 uleiuri Castrol Edge pentru schimburi de ulei!

Campania “Titanium Strong Blackout Race” este organizata si se desfasoara in perioada: 28.05.2014 – 17.06.2014 pana la ora 23.59.59.

Participantii la prezenta Campanie trebuie sa: 

  1. Intre pe pagina de Facebook Castrol Romania si sa acceseze aplicatia speciala de concurs denumita “Titanium Strong Blackout Race”
  2. Daca utilizatorul nu este fan al paginii Castrol Romania in scopul participarii acesta trebuie sa devina fan al paginii, prin apasarea butonului “Like” (“Imi place”). 
  3. Participantii trebuie sa apese butonul de start pentru a incepe cursa. La cateva secunde de la inceperea cursei, traseul nu va mai fi vizibil, iar participantii vor fi directionati de niste sageti si ghidati de o lumina albastra punctata care va urmari traseu. Daca nu vor respecta traseul si indicatiile primite, acestia vor fi retrimisi automat la linia de start si vor relua cursa pana la finalizarea ei.
  4. Dupa parcurgerea aplicatiei, participantii trebuie sa introduca datele personale (nume, prenume, telefon, e-mail) pentru inscrierea in concurs. 
  5. Acestia vor fi automat inscrisi in tragerea la sorti pentru a castiga marele premiu: o Consola Sony Playstation 4, 500 GB sau unul dintre cele 3 Uleiuri Castrol Edge pentru un schimb de Ulei. 

Un participant se poate inscrie o singura data si poate castiga un singur premiu.

Premiile oferite in cadrul prezentei Campanii promotionale sunt o Consola Sony Playstation 4, 500 GB si 3 Uleiuri Castrol Edge pentru Schimburi de Ulei. Vascozitatea si ambalajul uleiului vor fi stabilite ulterior, dupa ce castigatorii vor trimite un email cu marca masinii pe care o detin, anul de fabricatie, motorizarea (diesel/benzina) si in cazul motoarelor diesel daca au filtru de particule sau nu.

Tragerea la sorti pentru desemnarea premiilor campaniei va avea loc in decurs de 72 de ore de la incheierea concursului in prezenta unui reprezentant al Agentiei si a unui Avocat. La tragerea la sorti participa toate inregistrarile valide din perioada concursului si se vor extrage: castigatorul pentru Consola Sony Playstation 4, 500 GB cu 5 rezerve si cei 3 castigatori ai uleiului Castrol Edge pentru un schimb de ulei, cu 10 rezerve. Rezervele se vor extrage pentru situatia in care premiul nu este validat de catre castigatori. Extragerea se va face cu ajutorul generatorului din site-ul www.random.org sau un alt instrument de generare aleatorie similar.