75
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11590
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o consola Sony Playstation 4 si 3 uleiuri Castrol Edge pentru schimburi de ulei!

 admin  2014.06.08  Diverse,Electronice,Trageri la sorti  1768

concurs Castrol Edge

Campania “Titanium Strong Blackout Race” este organizata si se desfasoara in perioada: 28.05.2014 – 17.06.2014 pana la ora 23.59.59.

Participantii la prezenta Campanie trebuie sa: 

  1. Intre pe pagina de Facebook Castrol Romania si sa acceseze aplicatia speciala de concurs denumita “Titanium Strong Blackout Race”
  2. Daca utilizatorul nu este fan al paginii Castrol Romania in scopul participarii acesta trebuie sa devina fan al paginii, prin apasarea butonului “Like” (“Imi place”). 
  3. Participantii trebuie sa apese butonul de start pentru a incepe cursa. La cateva secunde de la inceperea cursei, traseul nu va mai fi vizibil, iar participantii vor fi directionati de niste sageti si ghidati de o lumina albastra punctata care va urmari traseu. Daca nu vor respecta traseul si indicatiile primite, acestia vor fi retrimisi automat la linia de start si vor relua cursa pana la finalizarea ei.
  4. Dupa parcurgerea aplicatiei, participantii trebuie sa introduca datele personale (nume, prenume, telefon, e-mail) pentru inscrierea in concurs. 
  5. Acestia vor fi automat inscrisi in tragerea la sorti pentru a castiga marele premiu: o Consola Sony Playstation 4, 500 GB sau unul dintre cele 3 Uleiuri Castrol Edge pentru un schimb de Ulei. 

Un participant se poate inscrie o singura data si poate castiga un singur premiu.

Premiile oferite in cadrul prezentei Campanii promotionale sunt o Consola Sony Playstation 4, 500 GB si 3 Uleiuri Castrol Edge pentru Schimburi de Ulei. Vascozitatea si ambalajul uleiului vor fi stabilite ulterior, dupa ce castigatorii vor trimite un email cu marca masinii pe care o detin, anul de fabricatie, motorizarea (diesel/benzina) si in cazul motoarelor diesel daca au filtru de particule sau nu.

Tragerea la sorti pentru desemnarea premiilor campaniei va avea loc in decurs de 72 de ore de la incheierea concursului in prezenta unui reprezentant al Agentiei si a unui Avocat. La tragerea la sorti participa toate inregistrarile valide din perioada concursului si se vor extrage: castigatorul pentru Consola Sony Playstation 4, 500 GB cu 5 rezerve si cei 3 castigatori ai uleiului Castrol Edge pentru un schimb de ulei, cu 10 rezerve. Rezervele se vor extrage pentru situatia in care premiul nu este validat de catre castigatori. Extragerea se va face cu ajutorul generatorului din site-ul www.random.org sau un alt instrument de generare aleatorie similar.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Castrol Edge Uleiuri Castrol Edge Titanium Strong Blackout Race concursuri Sony Playstation 4