98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o consola PlayStation 3 si jocul God of War, role, skateboarduri sau seturi de carti!

 admin  2015.04.19    1485

concurs Diverta

Antrenantă, veselă, ghidușă, plină de bancuri și glume ... ca o zi în curtea școlii, în generală.

Plină de sfaturi, cu o morală bine construită și ancorată în realitate, cu mesaje educative ... ca o oră de școală cu cel mai tare profesor din generală. 

Minunată pentru copii, profesori, părinți și un ghid plin de tâlc și savoare ideal pentru dezvoltarea celor mici, prin poveste. 

Cea mai citită serie de cărți pentru copii te așteaptă cu o tombolă (ca o tolbă) încărcată cu multe - multe premii. Astfel, în perioada 1 aprilie - 7 mai 2015, la orice titlu cumpărat din seria Generala sau Eu, haios? clientul poate completa un talon cu care se înscrie în tombolă pentru premiile:

  • 1 x Playstation 3 
  • 2 x role
  • 3 x skateboard
  • 10 pachete serie completă "Generala"

Tombola se desfășoară în magazinele Diverta din Băneasa Shopping City, București Mall (Vitan), Plaza România și Unirea Shopping Center. 

Extragerile vor avea loc în data de 8 mai 2015, iar acordarea premiilor se va desfășura în magazinul Diverta din Băneasa Shopping City în data de 9 mai, începând cu ora 11.00.

Ia să vedem, cine primește locul 1 și coroniță?


PARTICIPA LA CONCURS

Baneasa Shopping City God of War consola PlayStation concurs Diverta concursuri online Generala sau Eu, haiosNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.