Trageri la sorti • Invitatii

Concurs: Castiga o cina pentru tine, soacra si sotul tau la restaurantul Goccia!

Adăugat de concursoman în data de 2014.06.17 • 1421 vizualizări

concurs eva.ro

Castiga o cina pentru tine, soacra si sotul tau la restaurantul Goccia

Ne mândrim când o impresionăm pe mama-soacră. Tu cum ai reușit să o faci să-ți spună "Bravo!"? Spune-ne povestea ta și Chef Florin Dumitrescu vă invită la cină!

Suntem extrem de mândre de fiecare dată când reușim să ne impresionăm soacrele și ținem minte absolut toate detaliile din acele momente: ce am gătit, ce ingredient special am folosim ca să ne asigurăm că o să reușim să-i smulgem măcar un zâmbet, ce reacții au avut soții noștri când le-au auzit pe mamele lor spunând, pentru prima dată, mult dorita replică: "Mâncarea a fost delicioasă! Felicitări!".

Povestește-ne cum ai reușit să o impresionezi pe soacra ta și poți câștiga unul dintre cele 10 premii oferite, prin tragere la sorți, de către Fairy și Chef Florin Dumitrescu: o cină pentru tine, soacra și soțul tău la restaurantul Goccia, pe 25 iunie, la ora 20:00! Dacă nu locuiți în București, nu vă faceți griji! Costurile de transport și cazare vor fi acoperite de către organizatori!

Concursul se desfășoară în perioada 12 - 20 iunie (ora 14:00). Numele celor 10 câștigătoare vor fi anunțate pe site, pe pagina dedicată concursului, vineri, 20 iunie, la ora 16:00, iar câștigătorii vor fi contactați pentru atât pe mail cât și la telefon până vineri, 20 iunie, ora 20:00. În cazul în care câștigătorii nu își vor confirma prezența la cina de pe 25 iunie fie pe mail, fie la telefon, până vineri, ora 21:00, premiile le vor fi anulate.


PARTICIPA LA CONCURS