Acest concurs a expirat în data de 2016-05-26. Vezi concursurile active aici.
Cat de bine cunosti Romania? Raspunde la intrebari si castiga o cazare pentu 2 persoane, 2 nopti la Pensiunea Nemeth din Sovata!

Durata campaniei este între 13 mai 2016 și 25 mai 2016.

Pentru a participa la concurs, jucătorul trebuie să completeze pașii de pe pagina jocului. 

Pașii sunt enumerați În continuare:

  1. Pentru a intra în joc, jucătorul va completa și trimite datele lui/ei de contact valide și complete (nume, adresă de e-mail).
  2. Jucătorul va da Share public paginii jocului pe propria pagină de Facebook, dând click pe butonul corespunzător. 

Nu se califică în joc Jucătorii care dau share postărilor din News Feed sau share-urile din pagina jocului care nu sunt publice, care sunt văzute doar de prietenii sau doar de către Jucătorul respectiv. 

Postarea din urma share-ului public va rămâne vizibil pe pagina proprie a Jucătorului cel puțin până la publicarea câștigătorilor. 

Jucătorul are posibilitatea de a-și mări șansele de câștig, în cazul în care va populariza jocul Travelminit, invitând prietenii/cunoscuții prin share sau e-mail. 

Pentru fiecare prieten invitat care se înregistrează în joc, Jucătorul va primi o șansă în plus în momentul tragerii la sorți (numele Jucătorului va apărea de două ori în lista din care se vor extrage câștigătorii în cazul în care un prieten invitat de înregistreazî în joc).

Premiul campaniei este o cazare pentru 2 persoane, 2 nopți în Pensiunea Nemeth din Sovata.

Durata campaniei este între 13 mai 2016 și 25 mai 2016. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere șa sorți cu ajutorul paginii random.org în data de 26 mai 2016. 

Câștigătorii vor fi anunțați de către Travelminit pe pagina concursului și prin e-mail pe adresele cu care s-au înregistrat în joc.