101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
36
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o casca aniversara, Jorge Lorenzo replica sau alte premii surpriza!

 admin  2016.04.13  Diverse,Trageri la sorti  2550

concurs Digi Sport

Concursul „Grila de Start te echipeaza cu o casca de mare campion” se va desfasura in perioada 20 martie – 13 noiembrie 2016. Concursul este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei.

In perioada campaniei, in fiecare weekend in care se desfasoara competitia MotoGP, organizatorul va comunica un cuvant cheie in emisiunea Grila de start si /sau in cadrul comentariilor din timpul cursei. In total vor fi 18 cuvinte cheie comunicate de organizator.

Participantii trebuie sa acceseze pagina campaniei, sa introduca cuvantul cheie si sa completeze datele sale de identificare (nume si prenume, localitate si judet, numar de telefon si adresa de mail). Introducerea cuvantului-cheie cu privire la o cursa MotoGP poate avea loc de la data comunicarii acestuia pana la ora 24:00 a zilei de joi ce urmeaza cursei respective. Un participant are dreptul sa introduca o singura data acelasi cuvant cheie.

Desemnarea castigatorului premiului constand intr-o casca HJC, Jorge Lorenzo replica, in editie limitata, cu care acesta a sarbatorit participarea la 200 de mari premii, se va realiza pe 14.11.2016 prin tragere la sorti prin intermediul random.org.

In plus fata de casca HJC, Jorge Lorenzo replica, pe perioada desfasurarii concursului organizatorul mai poate acorda si alte premii surpriza.

Valoarea estimata a castii aniversare este de 300 de euro.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Digi Sport castiga premii cuvantul cheie casca aniversara cursele MotoGP Grila de StartNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.