Acest concurs a expirat în data de 2014-12-25. Vezi concursurile active aici.
Retraieste un Craciun de poveste!

Moş Crăciun de la Iulius Mall aduce cadouri mult visate. O cabană la cheie, un Mercedes GLK, vacanţe în Franţa şi multe alte surprize!

Ca în fiecare an, în aşteptarea sărbătorilor de iarnă, Iulius Mall Cluj s-a pregătit cu un decor de basm şi cu premii valoroase. Pentru cei mai harnici cumpărători, Moş Crăciun de la Iulius Mall aduce cadouri mult râvnite: o cabană la cheie, un autoturism Mercedes GLK, două vacanţe la ski în Franţa şi multe alte surprize.

Pe 21 decembrie 2014, la ora 18.00, ajutoarele lui Moş Crăciun vor desemna, prin tragere la sorţi, doi clienţi pe care îi vom răsplăti cu vacanţe la ski în Franţa. Alături de perechea lor, cei doi norocoşi vor avea ca destinaţie de concediu pârtiile Puy Saint Vincent, din mulţii Alpi.

În urma extragerii vor fi anunţaţi şi câştigătorul unui voucher de cumpărături în valoare de 1.000 de euro la magazinul Lovely by M şi alţi cinci clienţi care vor fi premiaţi cu câte un iPad Mini.

În Ajunul Crăciunului, la ora 12.00, Moşul de la Iulius Mall va face fericiţi alţi doi cumpărători, în urma tragerilor la sorţi. Crăciunul lor va fi unul de poveste, pentru că vor deveni posesorii unor premii fabuloase. Unul va câştiga o cabană din lemn la cheie, care va fi montată acolo unde va dori să aibă refugiul de vacanţă, iar celălalt va primi cheia unui autoturism Mercedes GLK, o maşină puternică, pentru întreaga familie. 

În plus, zilnic, primii 130 de clienţi care fac cumpărături de minimum 100 de lei sunt răsplătiţi cu premii instant.