Acest concurs a expirat în data de 2016-10-01. Vezi concursurile active aici.
Fii Profi Youngster, fa-ti card de fidelitate Profi si castiga!

Campania este organizata si se desfasoara in perioada 01 august 2016 – 30 septembrie 2016, in toate magazinele Profi.

In vederea participarii la campania publicitara, clientii trebuie:

  • sa nu fi detinut niciodata un card de fidelitate Profi;
  • sa intre in posesia unui card de fidelitate;
  • sa completeze pe formularul de inscriere a cardului de fidelitate sau in aplicatia Virtual Card, toate campurile obligatorii, insemnate cu “*” (nume, prenume, CNP, adresa postala, telefon, e-mail, acord de utilizare date in scop de marketing);
  • sa efectueze minim 10 tranzactii cu cardul de fidelitate Profi in luna august 2016 si/sau 10 tranzactii cu cardul de fidelitate Profi in luna septembrie 2016;

Clientii care au efectuat minim 10 tranzactii cu cardul de fidelitate Profi in luna august 2016 si/sau in luna septembrie 2016 , vor intra automat in tragerea la sorti pentru unul din cele 6 premii puse la dispozitie de catre organizator.

Premiile campaniei sunt urmatoarele:

  • Luna august 2016:
  • Luna septembrie 2016:

Pentru desemnarea castigatorilor, se va organiza 2 extrageri. Prima extragere va fi efectuata in 01 septembrie 2016, iar a 2-a extragere va fi efectuata in 03 octombrie 2016. Extragerea se va efectua prin intermediul programului random.org.

Un participant poate castiga un singur premiu pe extragere in cadrul concursului „Fii ProfiYoungster, fa-ti card de fidelitate Profi si castiga”.

Castigatorii vor fi instiintati prin telefon, in urmatoarea zi dupa efectuarea fiecarei extragerii. De asemenea, lista cu castigatori va fi disponibila pe site-ul organizatorului  profi.ro sau pe pagina de facebook Profi.ro.