Acest concurs a expirat în data de 2015-07-22. Vezi concursurile active aici.
Depaseste bariera sunetului si stabileste un nou record de viteza cu Castrol Edge!

Campania este organizata si se desfasoara in perioada 01.07.2015 – 21.07.2015 pana la ora 23.59.59 .

Participantii la prezenta Campanie trebuie sa parcurga urmatoarele etape:

  • Daca utilizatorul nu este fan al paginii de Facebook Castrol Romania in scopul participarii, acesta trebuie sa devina fan al paginii, prin apasarea butonului “Like” (“Imi place”).
  • Sa acceseze aplicatia speciala de concurs denumita “Castrol Bloodhound SSC Race” de pe pagina de Facebook Castrol Romania.
  • Participantii trebuie sa apese butonul de Start pentru a incepe cursa. Pentru finalizarea cursei acestia trebuie sa schimbe viteza masinii in functie de turatia motorului, apasand tasta X. In timpul cursei, vor primi si un mesaj de fiecare data cand este momentul sa schimbe viteza. In cazul in care nu schimba viteza la timp, iar motorul este supraturat, cursa utilizatorului se va incheia printr-un mesaj care va specifica acest lucru. Scopul este sa termine cursa depasind viteza sunetului (1225 km / h).
  • In cazul in care utilizatorul termina cursa fara sa depaseasca viteza sunetului, i se afiseaza un mesaj despre expirarea timpului + mai incearca o data. Participantii vor putea relua cursa pana la finalizarea ei.
  • La final, participantii care au terminat cursa cu succes trebuie sa-si introduca datele personale (nume, prenume, telefon, e-mail) pentru inscrierea in concurs. Acestia vor fi automat inscrisi in tragerea la sorti pentru a castiga marele premiu: o camera video GoPro Hero 4, Full HD, Silver Edition sau unul dintre cele 3 Uleiuri Castrol Edge pentru un schimb de Ulei.

Un participant se poate inscrie o singura data si poate castiga un singur premiu. Nu trebuie să cumpărați un produs sau să plătiți pentru a deveni Participant.

Premiile oferite in cadrul prezentei Campanii promotionale sunt:

  • 1 camera video GoPro Hero 4, Full HD, Silver Edition
  • 3 uleiuri Castrol Edge pentru un schimb de ulei

Vascozitatea si ambalajul uleiului vor fi stabilite ulterior, dupa ce castigatorii vor trimite un email cu marca masinii pe care o detin, anul de fabricatie, motorizarea (diesel/benzina) si in cazul motoarelor diesel daca au filtru de particule sau nu.

Tragerea la sorti pentru desemnarea premiilor campaniei va avea loc in decurs de 3 zile lucratoare de la incheierea concursului in prezenta unui reprezentant al Organizatorului si a unui Avocat. La tragerea la sorti participa toate inregistrarile valide din perioada concursului si se vor extrage: castigatorul pentru camera video GoPro Hero 4, Full HD cu 3 rezerve si cei 3 castigatori ai uleiului Castrol Edge pentru un schimb de ulei, cu 10 rezerve. Extragerea se va face cu ajutorul generatorului din site-ul random.org sau un alt instrument de generare aleatorie similar.