Acest concurs a expirat în data de 2014-09-09. Vezi concursurile active aici.
Castiga o camera auto Mio MiVue 568 touch cu GPS!

Împreună cu MIO România vă oferim șansa să câștigați o cameră video pentru mașină MIO MiVue 568 touch. Este o cameră auto de generație nouă, similară din punct de vedere al specificațiilor tehnice cu modelul MiVue 538 testat de noi deja, dar care are în plus facilitățile de avertizare pentru prezența radarelor și un ecran touch, făcând utilizarea mai simplă.

E un produs pe care cu siguranță vi-l doriți pe bordul mașinii, suntem siguri de asta mai ales că veți primi și un instrument de alertă la arpopierea radarelor.

Ca să intrați în concurs trebuie să bifați toate condițiile de mai jos:

  • Să fiți fani ai paginii de Facebook Mobzine Romania.
  • Să fiți fani ai paginii de Facebook MIO Romania.
  • Să dați share la articolul de față pe contul propriu de Facebook.
  • Să ne spuneți printr-un comentariu la articolul de față (cel puțin) care din funcțiile camerei auto MIO MiVue 568 vi se pare cea mai utilă. Comentariile date pe Facebook NU vor fi luate în considerare pentru concurs.
  • Să vă susțineți afirmația cu un link (asociat comentariului pe site) către un filmuleț care ilustrează cel mai bine motivul invocat de dumneavoastră

Vă mai dăm niște elemente ajutătoare: cei care au avut/au activitate constantă pe site și au comentat și la alte articole vor avea o șansă suplimentară de a intra în tragerea la sorți. Fanii noștri trebuie recompensați!

Câștigătorul va fi ales de către noi prin tragere la sorți și va fi esențial ca adresa folosită la înscrierea pe site și comentariul la articol să fie una validă.

Un alt lucru important: cei ce vor veni cu idei originale și link-uri interesante, vor avea și ei șanse mai mari să intre în urna din care se va face extragerea câștigătorului. Linkurile copiate, motivele explicate sumar sau deloc vor fi depunctate.

Concursul durează până în data de 8 septembrie, ora 24:00 iar câștigătorul va fi anunțat tot aici, până pe data de 12 septembrie.