101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o camera Drift Stealth 2!

 admin  2015.03.30  Electronice,Concursuri cu jurizare  1204

concurs Promotor

La ce maşină visai când erai copil? Care e maşina visurilor tale? Abonează-te la canalul de YouTube ProMotorRomania, lasă-ne un comentariu la clipul video (pe pagina de YouTube) şi poţi câştiga o cameră video Drift Stealth 2!

Primăvara aceasta ţi-am pregătit o nouă provocare. Vom ieşi pe şosele, vom filma materiale incitante si originale pe care te invităm să le urmăreşti pe canalul nostru de YouTube, iar apoi te premiem cu o super cameră video Drift Stealth 2.

Cum participi? E simplu!

  • intri pe canalul de YouTube ProMotorRomania şi te abonezi la canalul nostru prin apăsarea butonului „Subscribe”;
  • scrii apoi un comentariu sub provocarea video pe care ţi-am lansat-o, tot pe pagina ProMotor de Youtube, răspunzând cât mai original şi creativ la întrebarea: „Care este maşina visurilor tale? Motivează alegerea!”;
  • în data de 20 aprilie 2015 echipa ProMotor va premia cel mai inspirat răspuns înscris în concurs, al cărui autor este şi abonat la canalul de YouTube ProMotorRomania;

Câştigătorul concursului va fi premiat cu o cameră Drift Stealth 2 care filmează Full HD 1080p/30fps si 720p/60fps pentru slow motion, lentila care se poate roti 300°, cu Wi-Fi pentru conectarea la Smartphone, LCD pentru schimbarea setarilor şi baterie care tine 3 ore.


PARTICIPA LA CONCURS

camera Drift Stealth 2 concurs Promotor concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.