Electronice • Concursuri cu jurizare

Concurs: Castiga o camera Drift Stealth 2!

Adăugat de concursoman în data de 2015.03.30 • 1232 vizualizări

concurs Promotor

La ce masina visai cand erai copil? Care e masina visurilor tale?

La ce maşină visai când erai copil? Care e maşina visurilor tale? Abonează-te la canalul de YouTube ProMotorRomania, lasă-ne un comentariu la clipul video (pe pagina de YouTube) şi poţi câştiga o cameră video Drift Stealth 2!

Primăvara aceasta ţi-am pregătit o nouă provocare. Vom ieşi pe şosele, vom filma materiale incitante si originale pe care te invităm să le urmăreşti pe canalul nostru de YouTube, iar apoi te premiem cu o super cameră video Drift Stealth 2.

Cum participi? E simplu!

  • intri pe canalul de YouTube ProMotorRomania şi te abonezi la canalul nostru prin apăsarea butonului „Subscribe”;
  • scrii apoi un comentariu sub provocarea video pe care ţi-am lansat-o, tot pe pagina ProMotor de Youtube, răspunzând cât mai original şi creativ la întrebarea: „Care este maşina visurilor tale? Motivează alegerea!”;
  • în data de 20 aprilie 2015 echipa ProMotor va premia cel mai inspirat răspuns înscris în concurs, al cărui autor este şi abonat la canalul de YouTube ProMotorRomania;

Câştigătorul concursului va fi premiat cu o cameră Drift Stealth 2 care filmează Full HD 1080p/30fps si 720p/60fps pentru slow motion, lentila care se poate roti 300°, cu Wi-Fi pentru conectarea la Smartphone, LCD pentru schimbarea setarilor şi baterie care tine 3 ore.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS