Acest concurs a expirat în data de 2016-04-04. Vezi concursurile active aici.
Esti la un pas de a intra in lumea celor mai bune premii.

Campania Dunhill “Only the best” este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 22 februarie 2016 ora 00:00:00 – 03 aprilie 2016 ora 23:59:59, inclusiv (ora Romaniei).

Campania se adreseaza tuturor persoanelor fizice, fumatoare, care au implinit varsta de 18 ani pana la data de 21 februarie 2016 (inclusiv), cetateni romani, cu domiciliul stabil/resedinta in Romania si care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial.

Produsele participante la campania Dunhill “Only the best” sunt pachetele de tigarete Dunhill, comercializate de British American Tobacco (Romania) Trading S.R.L. pe teritoriul Romaniei, care prezinta urmatoarele caracteristici:

  • pachetele de tigarete Dunhill Fine Cut (variantele Swiss Blend, Master Blend, Classic Blend si Blonde Blend), care au tiparit sub capac un cod unic (codul unic participant la campanie este tiparit pe interiorul capacului pachetului de tigarete participant)
  • pachetele de tigarete Dunhill Fine Cut Reserve (variantele Earthy Mozambican si Dark Tennessee), care au tiparit un cod unic pe folia resigilabila (codul unic participant la campanie este tiparit pe folia Reloc)

Fiecare pachet participant la aceasta campanie contine un cod unic format din 8 caractere alfanumerice.

Campania Dunhill “Only the best” se desfasoara prin intermediul website-ului, www.onlythebest.ro (disponibil si in varianta pentru telefon mobil) sau prin SMS, la numarul 1755, numar cu tarif normal, valabil in retelele Vodafone, Orange, Telekom Mobil.

In perioada desfasurarii campaniei, persoanele adulte fumatoare pot trimite coduri in scopul participarii la aceasta campanie prin doua modalitati:

  • A. Prin SMS – codul unic (fara niciun spatiu sau semn suplimentar intre caractere) trebuie trimis la numarul 1755 (numar cu tarif normal valabil in retelele Vodafone, Orange, Telekom Mobil);
  • B. Prin intermediul website-ului www.onlythebest.ro - la prima accesare, un participant trebuie sa isi creeze cont completand urmatoarele informatii in formularul de inregistrare: Telefon Mobil, Data Nasterii, E-mail, Parola si un cod participant, valid. Ulterior, pentru accesarea site-ului, participantii trebuie sa introduca numarul de telefon mobil si parola setata.

Fiecarui numar de telefon mobil ii corespunde un cont in care se vor acumula toate codurile introduse de un participant, respectiv sansele la castigarea premiilor. Codurile pot fi introduse prin oricare din cele 2 canale: SMS si website (varianta desktop sau de mobil). Sansele de pe toate cele 2 canale se cumuleaza in contul fiecarui participant.

Un participant poate introduce maxim 10 coduri valide intr-o singura zi, indiferent de metoda folosita pentru inscriere (website, SMS sau platforma mobil) pe perioada de desfasurare a acestei campanii.

Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt:

  • A. Marele premiu o calatorie in jurul lumii. Marele premiu se acorda prin tragere la sorti, la sfarsitul campaniei. Pentru a acumula o sansa in tragerea la sorti pentru acest premiu, participantii trebuie sa introduca minim un cod valid, indiferent de metoda de inscriere (website desktop sau mobil sau SMS).
  • B. Premii saptamanale: acordate prin trageri la sorti saptamanale. Pe website-ul www.onlythebest.ro, participantii au posibilitatea alocarii codurilor introduse, in fiecare saptamana, pentru premii saptamanale. Fiecare cod alocat reprezinta o sansa in tragerea la sorti pentru premiul respectiv. Un participant poate aloca codurile pentru oricare din cele 3 premii disponibile saptamanal (pentru unul sau mai multe premii). La sfarsitul fiecarei saptamani, codurile disponibile, nealocate de participanti pentru premiile saptamanale din saptamana respectiva vor fi automat alocate ca sanse pentru premiul saptamanal cu cele mai multe inscrieri in saptamana respectiva. Premiile saptamanale sunt:
  • C. Premii instant acordate zilnic – ce poti fi castigate instant la introducerea codurilor valide. Aceste premii vor fi acordate conform urmatorului mecanism: inainte de inceperea campaniei are loc o tragere la sorti electronica prin care se vor desemna aleator momente castigatoare pentru fiecare premiu de acest tip, acordat instant, extragere asistata de un notar public. Toate momentele castigatoare se vor extrage in formatul: [zi/luna/an/ora/minut+ n (nr. de ordine)] pentru fiecare premiu. Premiul va fi castigat de al n-lea participant care va introduce un cod valid, dupa momentul desemnat castigator. In fiecare zi, se vor acorda cate un premiu din aceasta categorie, dupa cum urmeaza:
    • in saptamana 22 – 28 februarie 2016, in fiecare zi, se va acorda cate un premiu ce consta in Cafea Kopi Luwak Gheorghe Florescu;
    • in saptamana 29 februarie – 6 martie 2016, se va acorda zilnic, cate un premiu ce consta intr-un eBook Reader Kindle Paper White;
    • in saptamana 7 - 13 martie 2016, se va acorda zilnic, cate un premiu ce consta intr-o boxa portabila BeoPlay A2;
    • in saptamana 14 - 20 martie 2016, se va acorda zilnic, cate un premiu ce consta intr-o selectie de vinuri E. Guigal;
    • in saptamana 21 – 27 martie 2016, se va acorda zilnic, cate un premiu ce consta intr-o selectie de filme;
    • in saptamana 28 Martie – 3 Aprilie 2016, se va acorda zilnic, cate un premiu ce consta intr-o selectie de carti.
  • D. Pachete de tigarete Dunhill - se acorda zilnic, conform unui algoritm probabilistic care va stabili daca un cod valid, inregistrat in campanie (fie prin intermediul site-ului, fie prin SMS) este castigator sau nu al unui pachet. Algoritmul este integrat intr-un software care proceseaza fiecare cod valid primit in timp real (in momentul in care codul validat intra in sistem).

In aceasta campanie, se vor oferi urmatoarele premii:

  • Marele Premiu
    • Excursie in Cape Town, Singapore, Sydney, Los Angeles - 2 persoane
  • Premii saptamanle
  • ​Premii instant acordate zilnic
    • 7 x Cafea Kopi Luwak Gheorghe Florescu
    • 7 x eBook Reader Kindle Paper White, Touch, Negru
    • 7 x Boxa portabila BeoPlay A2
    • 7 x Selectie vinuri E. Guigal contine:
      • E. Guigal Saint Joseph - "Lieu Dit” Rouge – 1 sticla
      • E. Guigal Crozes Hermitage Rouge – 1 sticla
      • E. Guigal Côtes du Rhône Rouge – 1 sticla
    • 7 x Selectie filme: Omul Pasare (Birdman), Whiplash, Lunetistul american (American Sniper), The Imitation Game: Jocul codurilor (The Imitation Game), Martianul 2D + 3D (The Martian), Mad Max: Drumul furiei (Mad Max: Fury Road), Dallas Buyer's Club ( Dallas Buyer's Club), 12 ani de sclavie (12 Years a Slave), American Hustle, Hotel Grand Budapest
      7 x Selectie carti: Patrick Modiano - Bulevardele de centura & Orizontul; Alice Munro - Prea multa fericire & Ura, prietenie, dragoste, casatorie; Mo Yan - Tara vinului; Mario Vargas Llosa - Eroul discret; Herta Muller - Leaganul respiratiei; J.M.G. Le Clezio - Hazard / Angoli Mala; Doris Lessing - Povestiri africane; Orhan Pamuk - Istanbul: Amintirile si Orasul
  • 21.000 x  Pachet tigarete Dunhill

Toate tragerile la sorti se vor efectua electronic in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea campaniei si vor fi asistate de un notar public. Tragerea la sorti electronica presupune folosirea unui program cu distributie aleatorie care va selecta castigatorii dintr-o baza de date ce contine numarul de telefon mobil si numarul de sanse pentru premiul respectiv. 

Castigatorii desemnati prin tragere la sorti trebuie sa faca dovada, la cererea organizatorilor, a cel putin unui capac/unei folii Reloc de la pachetele participante cu un cod valid inscris de acesta, nedeteriorat, lizibil (nu se accepta fotocopii).

Tragerea la sorti pentru marele premiu - Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului marelui premiu se va efectua electronic in data de 5 aprilie 2016. Fiecare participant va intra in tragerea la sorti finala cu numarul de sanse acumulate in perioada corespunzatoare (numarul de coduri valide introduse = numarul de sanse pentru acest premiu).

Tragerile la sorti pentru premiile saptamanale - Pentru a avea o sansa la unul din premiile din aceasta categorie, fiecare participant trebuie sa inscrie in campanie minim un cod valid, in saptamana anterioara tragerii la sorti, indiferent de modalitatea de inscriere si sa-l aloce pe www.onlythebest.ro unuia din premiile saptamanii respective. Tragerile la sorti se vor desfasura dupa cum urmeaza:

  • pe 01 martie 2016, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 22 – 28 Februarie 2016 (inclusiv);
  • pe 08 martie 2016, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 29 februarie – 6 martie 2016 (inclusiv);
  • pe 15 martie 2016, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 7 - 13 martie 2016 (inclusiv);
  • pe 22 martie 2016, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 14 – 20 martie 2016 (inclusiv);
  • pe 29 martie 2016, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 21 – 27 martie 2016 (inclusiv);
  • pe 05 aprilie 2016, la aceasta tragere la sorti vor intra participantii care au introdus minim un cod valid in perioada 28 martie – 3 aprilie 2016 (inclusiv);

La sfarsitul fiecarei saptamani, codurile disponibile, nealocate de participanti pentru premiile saptamanale din saptamana respectiva vor fi automat alocate ca sanse la premiul saptamanal cu cele mai multe inscrieri in saptamana respectiva.