Acest concurs a expirat în data de 2017-01-11. Vezi concursurile active aici.
Reteta lunii decembrie!

Va invitam cu drag sa participati la o noua editie a dublului concurs lunar marca Reteteculinare!

In perioada 16 decembrie 2016 - 10 ianuarie 2017 va asteptam sa inscrieti retetele voastre la concursul "Reteta Lunii decembrie".

Inscrie in contul tau de utilizator de pe site-ul Reteteculinare.ro una sau mai multe retete traditionale romanesti (tema lunii decembrie). Pentru a participa la concursul "Reteta lunii" inscrieti reteta in site-ul Reteteculinare si selectati categoria din forum "Concurs - Reteta Lunii".

Reteta lunii decembrie va fi desemnata prin jurizare. Criteriile de jurizare vor fi: respectarea temei, detalierea pasilor de preparare prin text si imagini. In ordinea clasarii, primul premiu (Cafetiera portabila Coffeexpress Breville) va fi atribuit retetei cu cele mai multe puncte, iar cel de-al doilea premiu (Blender personal Blend Active Breville), retetei clasate pe pozitia imediat urmatoare dintre cele inscrise in sectiunea din forum "Concurs - Reteta Lunii".

Premii:

Atentie! O reteta poate fi inscrisa la o singura categorie de concurs. Un utilizator poate inscrie orice numar de retete la ambele sectiuni, dar cu retete inscrise la o sectiune trebuie sa fie diferite fata de cele inscrise la cealalta sectiune de concurs.

Nu pot participa la concurs retete ale caror text sau fotografii nu apartin participantului. Retetele copiate vor fi descalificate.

Castigatorii vor fi anuntati pe 12 ianuarie 2017.