Acest concurs a expirat în data de 2015-05-30. Vezi concursurile active aici.
VIVA Cafe - Rasfatul Cafelei

Concursul “VIVA Cafe Rasfatul Cafelei” va incepe in data de 5.05.2015, ora 16:00:01, ora Romaniei si se va incheia in data de 29.05.2015, ora 23:59:59, ora Romaniei.

Pentru a participa la prezentul Concurs, participantii trebuie sa:

  • detina un cont activ pe reteaua de socializare Facebook;
  • sa acceseze pagina de Facebook OMV Petrom;
  • sa sa acceseze aplicatia VIVA Cafe “Rasfatul Cafelei” si sa raspunda corect la intrebarea “Care este tara de origine a cafelei?" Cu una din cele trei variante de rapuns puse la dispozitie.

Toti particiantii care raspund corect la intrebare intr-unul din momentele norocoase, vor castiga o cafea, ce va putea fi revendicata din magazinele VIVA din incinta statiilor OMV. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa completeze formularul de validare cu adresa de Email, Nume, Prenume, Telefon, Localitate, Judet si statia de unde doreste sa isi ridice premiul si sa se prezinte in statia selectata de catre castigator. Predarea premiului se va face de catre personalul de la casele de marcat, din incinta statiei selectate de catre castigator in baza Cartii de identitate. Premiile se pot revendica in termen de 24 de ore de la desemnara participantului ca si castigator.

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestui concurs sunt 1.000 de cafele cu o valoare individuala de 4,84 lei (valoare neta).