Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-03-02. Vezi concursurile active aici.
Am dat startul unei noi competitii cu mari premii: cel putin 3 burse academice la renumitul Colegiu Earlscliffe din Anglia!

Colegiul Earlscliffe se situeaza pe locul 38 din 4303 scoli de stat si private din Anglia, care predau programa A-Levels, potrivit clasamentului realizat de publicatia The Telegraph, din 29 ianuarie 2015. Colegiul Earlscliffe a pregatit numerosi studenti admisi cu succes la Universitati celebre precum Oxbridge din UK si Stanford din SUA!

Iti doresti si TU sa studiezi la o Universitate de elita din strainatate? Incepe pregatirea din timp, inca din liceu, si obtine certificarea internationala A-Levels! *Programa A-Levels, denumita oficial GCE Advanced Level (General Certification of Education Advanced Level), consta in studiul aprofundat a 3 sau 4 materii la alegere, in decursul a 2 ani, fiind finalizata cu o serie de calificari recunoscute international - de importanta majora pentru admiterea cu brio la o Universitate de top din strainatate.

Profita de oportunitatea extraordinara oferita de importantul Colegiu Earlscliffe din Marea Britanie si intra in competitia pentru obtinerea unei burse de studiu pentru 2 sau 3 ani!  Cel putin 3 burse de studiu (partiale) sunt oferite la Colegiul Earlscliffe, insemnand ca ... daca avem mai multi candidati cu rezultate deosebite, numarul de burse poate fi suplimentat!

Cine poate participa la concursul de burse? Toti elevii de clasa a IX-a sau a X-a, care aspira sa studieze la o universitate de elita din strainatate (Marea Britanie si S.U.A.)!

Cum se desfasoara concursul de burse? Concursul cuprinde 2 etape: examenele in limba engleza si matematica si interviul cu comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe (29 februarie - 1 martie 2016).

Premiile? Cel putin 3 burse academice (partiale) pentru 2 sau 3 ani la Colegiul Earlscliffe din Anglia! Locul I primeste 50% din valoarea taxelor anuale ale colegiului.

Cand incep studiile in Marea Britanie? Daca te enumeri printre elevii castigatori, vei incepe studiile la Colegiul Earlscliffe din septembrie 2016!

Cum te inscrii la concursul de burse? Completeaza formularul de inscriere pe pagina de concurs!

5 motive pentru a studia ultimii ani de liceu in Anglia:

  1. Vei studia doar cele mai relevante materii pentru domeniul in care vrei sa te specializezi, renuntand la programa incarcata din sistemul traditional de invatamant;
  2. Avand cunostinte aprofundate, vei avea mult mai multe sanse de admitere cu succes la o Universitate prestigioasa din strainatate, nu numai din Marea Britanie (intrucat Colegiile din Anglia se claseaza in toate topurile institutiilor de invatamant din intreaga lume);
  3. Gradul de atentie pentru monitorizarea progresului tau academic este ridicat, gratie claselor cu un numar redus de elevi;
  4. Iti vei imbogati in mod considerabil vocabularul limbii engleze, conditie fundamentala pentru admiterea la orice Universitate importanta din strainatate;
  5. Te vei putea integra, mai rapid, intr-un nou sistem academic de elita, asadar la Universitate, te vei putea concentra exclusiv pe studiu si vei avea un sentiment de apartenenta la grup!