77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o bursa Fares de 10.000 de euro, sa-ti antrenezi si la anul Vocea!

 admin  2015.12.05  Diverse,Vouchere,Concursuri cu jurizare,Invitatii  2147

concurs ProTV

Concursul se deruleaza in intervalul 27 noiembrie 2015 – 22 decembrie 2015, pe teritoriul Romaniei.

Pentru a participa la concurs, participantul trebuie sa intre in perioada campaniei pe site-ul www.protv.ro, sa se logheze folosind contul personal de Facebook in pagina dedicata concursului si sa aleaga un colind din lista celor afisate in pagina, sa incarce un video in orice format, mai putin avi, cu el cantand respectivul colind si sa raspunda cat mai creativ la intrebarea concursului. Este acceptata si inscrierea unei inregistrari partiale a colindului ales.

Fiecare participant se poate inscrie o singura data in concurs.

Premiul reprezinta o bursa constand in plata unor cursuri de canto. Aceste cursuri de canto vor fi alese de catre castigator, partenerul concursului urmand sa suporte contravaloarea acestor cursuri fara a depasi insa suma de 10.000 de euro (suma bruta), exclusiv pe baza documentelor justificative puse la dipozitie de catre castigator (contracte, facturi, chitante, etc).

Castigatorul concursului va fi desemnat pe data de 22 decembrie 2015, de catre echipa redactiei protv.ro formata din Paul Muntenescu si Catalina Bosuioc, in functie de calitatea interpretarii colindului si creativitatea raspunsului acordat la intrebarea concursului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs ProTV castiga premii concurs Fares colindatorul anului