Acest concurs a expirat în data de 2015-12-23. Vezi concursurile active aici.
Colinda sa te auda toata tara!

Concursul se deruleaza in intervalul 27 noiembrie 2015 – 22 decembrie 2015, pe teritoriul Romaniei.

Pentru a participa la concurs, participantul trebuie sa intre in perioada campaniei pe site-ul www.protv.ro, sa se logheze folosind contul personal de Facebook in pagina dedicata concursului si sa aleaga un colind din lista celor afisate in pagina, sa incarce un video in orice format, mai putin avi, cu el cantand respectivul colind si sa raspunda cat mai creativ la intrebarea concursului. Este acceptata si inscrierea unei inregistrari partiale a colindului ales.

Fiecare participant se poate inscrie o singura data in concurs.

Premiul reprezinta o bursa constand in plata unor cursuri de canto. Aceste cursuri de canto vor fi alese de catre castigator, partenerul concursului urmand sa suporte contravaloarea acestor cursuri fara a depasi insa suma de 10.000 de euro (suma bruta), exclusiv pe baza documentelor justificative puse la dipozitie de catre castigator (contracte, facturi, chitante, etc).

Castigatorul concursului va fi desemnat pe data de 22 decembrie 2015, de catre echipa redactiei protv.ro formata din Paul Muntenescu si Catalina Bosuioc, in functie de calitatea interpretarii colindului si creativitatea raspunsului acordat la intrebarea concursului.