98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
13
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o bucatarie la comanda in valoare de 7.000 lei de la Naturlich!

 admin  2015.02.22  Diverse,Trageri la sorti  3193

concurs Naturlich

Campania “Aboneaza-te si castiga o bucatarie la comanda in valoare de 7.000 lei de la Naturlich!" începe în data de 16 februarie 2015, ora 08.00 şi se va încheia în data de 12 aprilie 2015, ora 22,00 inclusiv.  

La campanie participă orice persoană care se inscrie pe site-ul naturlich.ro cu adresa de email valida si date personale complete. Orice persoana care se inscrie cu datele corecte conform insructiunilor de pe site-ul naturlich.ro participa la o tombola avand ca premiu o bucatarie la comanda in valoare de 7000.00 lei.

Pasii de urmat

  1. Intra pe site-ul web naturlich.ro
  2. Click pe bannerul online din imaginea de mai jos pentru abonarea la newsletter
  3. Completeaza toate datele pentru participarea la concurs
  4. Valideaza casuta – „Sunt de acord cu termenii si conditiile promotiei”
  5. Finalizeaza apasand pe butonul „Particip la concurs”

Pentru participare la concurs si la tragerea la sorti este obligatoriu ca inscrierea sa fie validata cu mesajul din exemplul de mai jos: „Te-ai abonat cu succes!” Mult succes!


PARTICIPA LA CONCURS

castiga o bucatarie concurs Naturlich concursuri online bucatarie la comandaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.