Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-04-12. Vezi concursurile active aici.
De Paste, împreuna acasa.

În acest an, vă invităm să descoperiţi cât de frumos este „De Paşte, împreună, acasă”.

Campania Iulius Mall Cluj se desfăşoară în perioada 27 martie – 11 aprilie 2015, oferind mii de premii primăvăratice pentru cei care îşi aşteaptă familia aproape de Sărbătorile Pascale.

Toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la magazinele lor preferate, se prezintă cu bonul fiscal la Centrul Info şi completează taloanele pot participa la tombola organizată de Iepuraşul de la Iulius Mall.

Marele premiu va fi acordat pe 11 aprilie 2015, prin tragere la sorţi, cel mai norocos client fiind răsplătit pentru fidelitatea sa cu o bucătărie de lux marca Lovely by M, modernă şi complet utilată cu electrocasnice și accesorii. Valoarea celui mai râvnit cadou de la Iepuraş este de 6.000 euro şi va fi locul în care toată familia se adună, pentru a petrece Paştele împreună. 

În plus, la extragerea din 29 martie, cinci clienţi vor fi premiaţi cu câte o sesiune de cumpărături la Kitchen Shop, pentru a le ajuta pe gospodine să prepare mâncăruri delicioase. Pentru o masă îmbelşugată, tot atunci, alte cinci persoane vor câştiga coşuri cu bunătăţi tradiţionale de Paşte de la Auchan. Premii similare vor fi oferite şi la tragerea la sorţi din 5 aprilie.

În perioada de desfăşurare a campaniei vor fi oferite peste 2.000 de premii instant celor care vin la cumpărături la Iulius Mall Cluj.