76
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.84
miliarde de lei,
adica

674.839.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
54
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o bratara fitness Oregon, o bratara fitness ZeFit, o baterie externa pentru smartphone, o pereche de casti hi-fi sau un ceas wireless pentru monitorizarea activitatii!

 admin  2014.11.27  Electronice,Trageri la sorti  2012

concurs OMV

Campania promotionala va incepe in data de 19.11.2014, ora 00:00:01, ora Romaniei si se va incheia in data de 12.12.2014, ora 23:59:59, ora Romaniei.

Pentru a participa la Campania promotionala, participantii trebuie sa:

  • detina un cont activ pe reteaua de socializare Facebook;
  • sa acceseze pagina de Facebook OMV Romania;
  • sa acceseze aplicatia denumita “Gift Generator”;
  • sa completeze un formular de inscriere cu nume, prenume, e-mail, numar de telefon si oras ;
  • sa aleaga o categorie din El/Ea, cuplu, parinti pentru a raspunde la cele 5 intrebari;

In functie de raspunsurile oferite, participantul va primi o sugestie de cadou din gama de produselor participante la campania „Fii in pas cu inovatia!”. Toti participantii care au parcurs intrebarile castiga 3 puncte bonus daca completeaza un formular de inscriere cu nume, prenume, e-mail, numar de telefon, oras. Punctele bonus se pot ridica din statiile OMV Petrom Marketing si se vor preda pe baza CI. Acestea vor putea fi folosite pentru achizitionarea de produse din Campania Promotionala „Fii in pas cu inovatia!”.

Participantii care au completat formularul si au castigat cele 3 puncte bonus le pot ridica de la statiile de distributie carburanti operate sub brand OMV, doar cu buletinul, pana la data 17.12.2014. Un participant poate repeta testul, insa poate completa formularul pentru cele 3 puncte o singura data.

Toti particiantii care au respectat mecanismul de inscriere in Campania promotionala si care au raspuns la toate intrebarile, participa la tragerea la sorti pentru a castiga:

  • Mykronoz bratara fitness Zefit Wireless, negru / rosu / alb
  • Oregon bratara fitness smart Dynamo (rezistenta la apa <10m)
  • Baterie externa Noontec Polo 5600 MAH Power bank microUSB universal alb
  • Noontec Rio Hi-fi in ear cu microfon MF3117 negre (cu mike)
  • Ceas iHealth wireless (pentru masurarea activitatilor zilnice AM3)

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor se va efectua in data de 16.12.2014, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea Campaniei promotionale.


PARTICIPA LA CONCURS

bratara fitness Gift Generator bratara fitness Oregon bratara fitness Oregon baterie externa pereche de casti hi-fi ceas wireless monitorizarea activitatii concursuri online