Acest concurs a expirat în data de 2015-12-18. Vezi concursurile active aici.
Colectiile Christina Diamonds pun la dispozitie si inele, coliere sau cercei, din argint placat cu aur de 18 K si pietre semi-pretioase.

Si tu iti poti indeplini visul de a avea un ceas cu diamante veritabile. Aceasta bijuterie, realizata la cele mai inalte standarde, va ticai in armonia si calitatea elvetiana, peste ani si ani. Conceptul ceasurilor Christina Collect iti da posibilitatea sa iti creezi propriul ceas, in doar cateva secunde, prin schimbarea discului de cadran si atasarea sistemului patentat T-bar cu bratari de piele, intr-o varietate de 15 culori vibrante. Ceasurile Christina Collect sunt singurele din lume pe care ti le poti crea chiar tu.  Acum te poti raporta trecerii timpului, imortalizand momentele importante intr-un ceas unicat. Tu il poti schimba, ceasul si timpul.

Participa la concurs in perioada 02 - 17 decembrie 2015 raspunde corect la intrebarea "Care sunt elementele noii colectii Christina Diamonds pentru ceasurile Colllect?" si poti castiga o bratara de piele neagra cu talisman din argint placate cu aur de 18 K, oferita de Christina Diamonds!