Acest concurs a expirat în data de 2015-02-25. Vezi concursurile active aici.
Spune-i ce simti la un film!

Campania promotionala " Spune-i ce simti la un film!"  se va desfasura in toate cinematografele Cinema City Romania, in perioada 14 februarie - 24 februarie 2015.

Toate persoanele fizice care achizitioneaza unul sau mai multe bilete la cinematografele Cinema City Romania in timpul perioadei promotionale, pot participa la promotie.

Pentru fiecare bilet achizitionat, cumparatorul va primi de la casier un talon participant la campania promotionala. Mai multe bilete achizitionate reprezinta mai multe taloane, numarul de taloane acordat fiind egal cu numarul de bilete achizitionate.
Taloanele sunt acordate indiferent de pretul biletului achizitionat, sau de tipul filmului.

Cumparatorul este singurul responsabil pentru pastrarea talonului pana la ridicarea premiului aferent. Taloanele sunt oferite in limita stocului disponibil.

Premiile acordate in cadrul campaniei sunt:

  • 17 x set formate din bratara si talisman Pandora, impreuna cu o invitatie dubla la film

Fiecare talon prezinta o parte detasabila, pe care participantii vor completa datele personale. Taloanele completate vor fi depuse in urnele disponibile la casele de bilete ale tuturor cinematografelor Cinema City Romania. Tragerea la sorti va avea loc in data de 03.03.2015.