76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o bicicleta plina cu carti si 10 burse Alexandria in valoare de 1.000 de lei fiecare!

 admin  2014.09.06  Bani,Carti, Reviste,Diverse,Trageri la sorti  1078

concurs Alexandria Librării

Alexandria Librării te pregătește pentru școală și te “mobilează” cu înțelepciune!

Ca în fiecare an, Alexandria Librării te ajută să-ți echipezi cel mai frumos ghiozdan pentru un nou început de an școlar. Mai mult, toamna aceasta  te “mobilăm” cu înțelepciune: îți oferim o bibliotecă plină cu cărți sau poți beneficia de una dintre cele 10 burse Alexandria a câte 1.000 de lei fiecare.

În perioada 1 - 30 septembrie 2014, te așteptăm în Librăriile Alexandria să vezi ce ți-am pregătit: cele mai cool ghiozdane, caiete, stilouri, penare, creioane, carioci, radiere, pensoane, acuarele, manuale școlare, hărți, atlase, enciclopedii. Participă la campania “Pașaport spre înțelepciune”, cumpără de minim 100 de lei din oricare librărie Alexandria, completează talonul de concurs și intră în competiția pentru marele premiu al campaniei “Pașaport spre înțelepciune”!

Premiile acestei Campanii: o bibliotecă plină cu cărţi oferite de partenerii noștri (Editura RAO, Editura Crișan, Alexandria Publishing House) și 10 burse Alexandria în valoare de 1.000 de lei fiecare.

Se va păstra bonul fiscal pentru validarea câştigătorului.

Extragerea câştigătorilor se va face în data de 10 octombrie 2014, ora 12.00, în prezenta unui juriu. Numele câştigătorilor  vor fi făcute publice imediat după extragere și se vor publica pe site-ul librariilealexandria.net. Parteneri ai campaniei: Editura RAO, Editura Crișan, Alexandria Publishing House.


PARTICIPA LA CONCURS

Librăriile Alexandria concurs Alexandria Librării bursa Alexandria bicicleta plina cu carti concurs carti castiga burse