Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-10-01. Vezi concursurile active aici.
Pasaport spre intelepciune!

Alexandria Librării te pregătește pentru școală și te “mobilează” cu înțelepciune!

Ca în fiecare an, Alexandria Librării te ajută să-ți echipezi cel mai frumos ghiozdan pentru un nou început de an școlar. Mai mult, toamna aceasta  te “mobilăm” cu înțelepciune: îți oferim o bibliotecă plină cu cărți sau poți beneficia de una dintre cele 10 burse Alexandria a câte 1.000 de lei fiecare.

În perioada 1 - 30 septembrie 2014, te așteptăm în Librăriile Alexandria să vezi ce ți-am pregătit: cele mai cool ghiozdane, caiete, stilouri, penare, creioane, carioci, radiere, pensoane, acuarele, manuale școlare, hărți, atlase, enciclopedii. Participă la campania “Pașaport spre înțelepciune”, cumpără de minim 100 de lei din oricare librărie Alexandria, completează talonul de concurs și intră în competiția pentru marele premiu al campaniei “Pașaport spre înțelepciune”!

Premiile acestei Campanii: o bibliotecă plină cu cărţi oferite de partenerii noștri (Editura RAO, Editura Crișan, Alexandria Publishing House) și 10 burse Alexandria în valoare de 1.000 de lei fiecare.

Se va păstra bonul fiscal pentru validarea câştigătorului.

Extragerea câştigătorilor se va face în data de 10 octombrie 2014, ora 12.00, în prezenta unui juriu. Numele câştigătorilor  vor fi făcute publice imediat după extragere și se vor publica pe site-ul librariilealexandria.net. Parteneri ai campaniei: Editura RAO, Editura Crișan, Alexandria Publishing House.