Acest concurs a expirat în data de 2015-10-04. Vezi concursurile active aici.
Online Banking-ul de la Alpha Bank iti aduce super premii!

Campania „Salveaza planeta plimba-te cu bicicleta”  este valabila de la data de 03 august 2015 si se va desfasura pana la data de  03 octombrie 2015 , ora 23:59.

Sunt inclusi in campanie toti clientii persoane fizice ce detin sau se inroleaza la Serviciul Online Banking (Internet Banking si/sau Mobile Banking) de la Alpha Bank Romania S.A. in perioada campaniei si care efectueaza minim 5 plati ale facturilor de utilitati in perioada campaniei, suma integrala pentru fiecare factura.

Fiecare client este prezent in baza de date a extragerilor cu toate facturile platite in suma integrala.

In cadrul Campaniei se vor acorda un numar de 101 premii, dupa cum urmeaza:

  • bicicleta pliabila in valoare de 250 euro + TVA;
  • 100 rucsaci in valoare unitara de 17 euro + TVA.

Tragerea la sorti pentru o bicicleta pliabila va avea loc in data de 06 octombrie 2015, pentru persoanele care au efectuat cel putin 5 plati facturi de utilitati in perioada 03 august – 03 octombrie 2015 prin Serviciul Online Banking (Internet Banking si/sau Mobile Banking). 

Rucsacii se vor acorda pentru primii 100 participanti care au realizat cele mai multe plati facturi de utilitati in perioada campaniei prin Serviciul Online Banking (Internet Banking si/sau Mobile Banking), in ordine descrescatoare a numarului de facturi platite, cu conditia minima de 5 plati facturi de utilitati. In cazul in care exista mai multi participanti care au efectuat acelasi numar de plati facturi de utilitati, selectia acestora pentru premiul rucsac, se va face in functie de valoarea totala a facturilor platite. Castigatorii celor 100 de rucsaci vor fi desemnati in data 06 octombrie 2015.

Unul din cei 100 de castigatori de rucsacuri poate fi si castigatorul prin tragere la sorti a bicicletei pliabile.