Acest concurs a expirat în data de 2015-10-26. Vezi concursurile active aici.
Un selfie castigator cu Pfanner.

Campania "Selfie cu Pfanner" este organizată şi se desfăşoară în perioada 25.09.2015 – 25.10.2015.

Mecanismul campaniei:

  1. Participanții trebuie să acceseze pagina de Facebook Pfanner Romania;
  2. Să devină fan al paginii de mai sus.
  3. Pentru a castiga unul dintre premii, utilizatorul trebuie sa posteze o fotografie impreuna cu orice produs Pfanner (poză-selfie cu un produs Pfanner) în perioada campaniei;

Pozele incarcate dupa incheierea campaniei nu vor intra in concurs. Simpla devenire de fan pe contul de Facebook Pfanner Romania nu presupune si inscrierea in concurs, este necesara si postarea fotografiei.

Orice participant care încarcă o imagine conform specificațiilor are șansa, prin tragere la sorți pe baza unui soft, sa devina castigatorul unuia dintre premiile promotiei “Selfie cu Pfanner”.

Premiile oferite în cadrul prezentei campanii sunt:

  • 1 bicicleta pliabila
  • 2 trotinete Stun street si
  • 3 skateboard-uri Mid 5
  • Primii 500 de participanti vor primi automat la inscrierea in concurs unul dintre produsele Pfannere

Toti participantii (inclusiv primii 500 inscrisi care vor primi automat un produs Pfanner) vor intra la tragerea la sorti pentru premiile concursului.

Premii oferite automat primilor 500 de participanti: 1x Pfanner Suc Mere 100% 2L.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti. Premiile vor fi extrase in urmatoarea ordine 3 x skateboard-uri Mid 5, II. 2 x trotinete Stun street III. 1 bicicleta pliabila. Tragerea la sorti a castigatorilor premiilor concursului “Selfie cu Pfanner” va avea loc dupa incheierea campaniei, in saptamana 2 - 6 noiembrie 2015.