Acest concurs a expirat în data de 2017-08-15. Vezi concursurile active aici.
La prima vedere 100% puiul KFC, dar cand te uiti mai atent pare ca e si pizza! La fel esti si tu ... o combinatie surprinzatoare.

Campania “KFC Toti suntem putin Chizza” este organizata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 25 iulie 2017 ora 16:00 - 14 august 2017 ora 23:59.

Pentru a participa la campanie,  participantul trebuie sa acceseze pagina campaniei,  sa urmeze pasii indicati in cadrul website-ului si sa realizeze un nou cuvant care sa fie format din combinatia celor doua cuvinte introduse de acesta. Fiecare combinatie de cuvinte va avea un cuvant de baza si un cuvant corespondent unui hobby sau unei caracteristici ale participantului. P articipantul trebuie sa se autentifice cu contul de Facebook personal si sa completeze campurile din formularul afisat ulterior (respectiv email si numar de telefon).

Participantul isi poate descarca in mod automat si gratuit un premiu digital ce consta intr-un "kit de social media" compus dintr-o poza de profil si un “cover photo” continand noul cuvant format.

Un participant poate accesa si se poate inscrie de mai multe ori pe www.kfc.ro/chizza insa nu poate castiga mai mult de 1 premiu ce consta intr-un tricou personalizat sau 1 premiu ce consta intr-un voucher electronic KFC pentru un produs Chizza sau 1 premiu ce consta intr-o bicicleta electrica Pegas..

In cadrul campaniei se vor acorda prin tragere la sorti, la finalul campaniei:

  • 1 bicicleta electrica Pegas;
  • 105 tricouri personalizate KFC;
  • 315 vouchere electronice KFC pentru cate un produs Chizza;

Anuntarea castigatorilor se va face online, in sectiunea dedicata castigatorilor pe kfc.ro/chizza in maximum 30 de zile de la data tragerii la sorti. Castigatorii premiilor ce constau in vouchere electronice KFC pentru cate un produs Chizza vor fi anuntati prin email pe adresa corespondenta contului de Facebook sau cea completata in formular, iar castigatorul bicicletei electrice Pegas si castigatorii tricourilor personalizate KFC vor fi contactati telefonic pe numarul completat in formular.